Sorteren op:

Witte retro helmen: altijd een lage prijs

De witte retro helmen zijn ontzettend populair en zeer comfortabel. Dit is wel anders dan de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren

4 producten in totaal

Filteren
tijd waarnaar de helmen terugverwijzen. Toen was het nog heel anders gesteld met de manier waarop met helmen werd omgesprongen. Dat neemt niet weg dat juist nu wel goed gebruikgemaakt kan worden van de helm. Zeker ook wanneer bedacht wordt dat de kosten voor deze helmen gemakkelijk goed laag gehouden kunnen worden. Dat komt doordat er veel kortingen op de prijs van de helm te krijgen zijn. Bijvoorbeeld door de korting op de aanschafprijs die vaak geldt.

Dat betekent echter niet dat er alleen maar naar de kleur en het model gekeken moet worden. Ook de lage prijs is niet uitsluitend de doorslaggevende factor. Daarnaast zijn zaken zoals pasvorm en gebruiksgemak natuurlijk altijd belangrijk om mee te nemen in de keuze die gemaakt moet worden. Let hier daarom altijd goed op.

Retro helm wit: genieten van veel voordeel

Naast de kenmerken van de witte retro helm zelf is het zo dat wij jou ook allerlei andere voordelen aanbieden. Zo heb je de helm morgen al in huis, als je de witte retro helm vandaag besteld. Andere voorbeelden hebben te maken met bijvoorbeeld de prijs en de service rondom de aankoop van de helm. Dit kan zeer divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan een aantal zaken zoals:

  • Korting op de prijs tussen 10 en 40 procent
  • Gratis verzending op het gehele assortiment
  • Altijd uit eigen voorraad leverbaar
  • Verschillende maten leverbaar

> Kies zelf een aflevermoment en plek: bestel nu een Schuberth helm!

De kenmerken die rondom de aankoop van de witte retro helm van toepassing zijn, kunnen dus zeer divers zijn. Het is mogelijk zo dat juist vanwege deze voordelen de definitieve keuze wel iets gemakkelijker wordt. Het is in ieder geval altijd zo dat de kenmerken op alle modellen in het assortiment van toepassing zijn. Dit kan als een flink voordeel gezien worden. Alle reden om dus juist nu een keuze te maken voor een bepaalde helm die in het aanbod te vinden is.

> Bij Helmonline kun je allerlei type helmen kopen. Bekijk eens deze pareltjes:

Welke merken retrohelmen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen retro helmen van de merken MT, Shark, VINZ, Held en LS2. Ruime keuze dus.

In welke maten zijn retro helmen beschikbaar?

Retro helmen zijn te bestellen in de maten XXL, XL, L, M, S en XS.

Is een retro helm ook geschikt voor mensen met een bril?

Ja, retro helmen zijn ook beschikbaar voor brildragers. Vink in het linker filtermenu de optie 'geschikt voor brildragers' aan. Retro helmen die goed te combineren zijn met een bril verschijnen vervolgens op je scherm.