Oranje systeemhelm? Vandaag besteld, morgen al in huis

Is jouw systeemhelm aan vervanging toe? Dan kun je een nieuwe systeemhelm online bestellen. Wij verkopen Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
enkel helmen met ECE keurmerk. Ook de vele systeemhelmen in ons assortiment hebben dit bekende keurmerk. Wil je een oranje systeemhelm kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel je jouw oranje systeemhelm vandaag nog voor 23:59 uur, dan kun je jouw nieuwe helm morgen al in gebruik nemen. Op werkdagen profiteer je bij ons namelijk van een razendsnelle 24-uurs levering.

Een extra goedkope systeemhelm: 40% korting bij Helmonline.nl

Een hoogwaardige helm die jouw hoofd en gezicht optimaal beschermt bij een val of ongeluk, hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij ons koop je een oranje systeemhelm namelijk met een zeer aantrekkelijke korting, die op kan lopen tot maar liefst 40 procent. Profiteer je van onze tijdelijke kortingsactie, dan kun je tientallen euro's besparen op jouw systeemhelm.

Andere redenen om uw oranje systeemhelm bij ons te bestellen:

  • Je hebt jouw helm morgen al in huis, als je deze op een werkdag voor 23:59 uur bestelt.
  • Je hoeft geen verzendkosten te betalen, ook niet als je van onze 24-uurs levering profiteert.
  • Je heeft 100 dagen retourrecht. Niet tevreden? Dan heb je maar liefst 100 dagen de tijd om je systeemhelm terug te sturen.

> Bestel online uw motor afdekzeil: Kies zelf een aflevermoment en plek!

De levensduur van een systeemhelm

Hoe lang een systeemhelm mee gaat, is afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste speelt het materiaal van de buitenschaal een grote rol. Een buitenschaal van polycarbonaat gaat bijvoorbeeld drie jaar mee, een helm met polyamide buitenschaal gaat ongeveer vijf jaar mee en een helm met thermohardende buitenschaal kun je zelfs tien jaar gebruiken.

Daarnaast is de levensduur van de helm afhankelijk van het onderhoud dat je pleegt. Onderhoud je jouw helm regelmatig door de buitenzijde met een vochtige doek af te nemen en de binnenvoering met neutrale zeep te wassen? Dan gaat de helm beduidend langer mee. Wij raden je dan ook zeker om regelmatig onderhoud te plegen aan jouw oranje systeemhelm, zodat je nog langer plezier heeft van jouw helm.

Goed om te weten: als je een ongeluk heeft gehad met jouw helm, moet je deze altijd vervangen. Als de helm een harde klap heeft gehad, biedt deze namelijk niet voldoende bescherming meer.

> Verzending = gratis. Dat geldt natuurlijk ook voor deze pareltjes: