SXP Schijfremslot 5,5mm - Geel

Waardering:
90% of 100
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  26,99 Speciale prijs  25,99
Verzending Gratis
Korting  1,00
Mail mij
 • Niet op voorraad
 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Bundels
 • Alternatieven
 • Productbeoordelingen

Dit schijfremslot van SXP is een ideaal slot om je motor, scooter of brommer te beveiligen tegen diefstal. Het slot beschikt niet over een ART-keurmerk, waardoor het slot niet geschikt is voor diefstalverzekeringen. Wel is het slot erg makkelijk op de remschijf van het voertuig te plaatsen, waardoor het slot erg gebruiksvriendelijk te noemen is. Dit maakt het slot uitermate geschikt als de tweewieler voor korte tijd beveiligd moet worden tegen diefstal. Ook is dit schijfremslot erg geschikt als de eigenaar van de tweewieler van een afstand zicht heeft op het voertuig. Denk hierbij aan het beveiligen van een motor of scooter terwijl je op een terras zit. Het schijfremslot heeft een klein formaat, waardoor het slot makkelijk mee te nemen is.
Het SXP slot beschikt over een 5,5 millimeter dikke pin van gehard staal die bevestigd moet worden aan de schijfrem. De binnenmaten van het slot zijn 38 millimeter Lees door

lengte en 6 millimeter hoogte. Hierdoor is het slot op de meeste tweewielers te bevestigen. Het gewicht van het schijfremslot komt in totaal op 0,47 kilogram. Dit maakt het schijfremslot erg licht en daarom makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een jaszak. De kleur van het slot is geel, waardoor het slot erg opvalt wanneer deze is bevestigd aan de schijfrem. Dit zorgt mede voor extra diefstalpreventie, omdat gelegenheidsdieven de kleur ook makkelijk opmerken en zien dat het voertuig beveiligd is. Verder wordt het schijfremslot van SXP geleverd met een handig opbergtasje. Het afsluitbare sleutelgat zorgt ervoor dat water en vuil zich hier niet kunnen ophopen. Dit komt de levensduur van het schijfremslot ten goede. Daarnaast worden bij het slot standaard 2 sleutels meegeleverd, waardoor een reservesleutel altijd achter de hand is.

Specificaties SXP Schijfremslot 5,5mm – Geel:

- Keurmerk: Geen
- Toelatingsnummer: Geen
- Pin diameter: 5,5 mm
- Lengte binnenmaat schijfrem: 38 mm
- Hoogte binnenmaat schijfrem: 6 mm
- Gewicht: 0,47 kg
- Materiaal van het slot: Gehard staal
- Stof- en waterbestendig: Ja
- Afsluitbaar sleutelgat: Ja
- Alarm: Nee
- Aantal sleutels: 2
- Extra: Inclusief opbergtasje

 • Stof- en waterbestendig
 • 2 sleutels
 • Gehard staal
 • Opvallende kleur
 • Geen alarmfunctie
Specificaties
Meer informatie
EAN-code 6901999291087
Merk SXP
Kleur Geel
Bekijk alle specs

Alternatief Schijfremslot

SXP Pin Schijfremslot ART4 - Rood
SXP Pin Schijfremslot ART4 - Rood
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  59,99 Speciale prijs  32,95
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SXP Schijfremslot 5,5mm - Geel
Uw waardering