Scooterslot kopen: 30 – 40 % korting

Waar gemeentes de afgelopen jaren duizenden fietsen afvoerden naar het Siberië van steden en dorpen, een Lees door

Sorteren

15 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

15 producten

Filteren

mijlenver fietsendepot, worden scooters opvallend vaak met rust gelaten. Wel zo prettig wanneer blijkt dat je én je scooter verkeerd hebt geparkeerd en deze ook nog eens niet is voorzien van een goed scooterslot. Waar de gemeente scooters opvallend links laten liggen, is er bij tijd en wijle een wildgroei aan scooterdieven actief. Wees ze slim af en kies een goed scooterslot voor jouw kostbaarste bezit.

Een scooter is over het algemeen stukken duurder dan de meeste fietsen: het liefst wil je jouw scooter niet afgevoerd zien worden. Om dit te voorkomen is het verstandig is om je aan parkeerregels te houden. Parkeer jouw scooter op een plek waar dit gedoogd is. Op deze manier voorkom je dat ambtenaren jouw scooter tóch meenemen. Én zet jouw kostbare bezit goed vast met een goed scooterslot.

Slot scooter kopen: bescherming tegen diefstal!

De aankoop van scootersloten is geen impulsaankoop. Als het om scootersloten gaat, is het verstandig om niet de eerste de beste te kopen. Wees zuinig op jouw snorfiets, scooter of brommer en investeer in een goed scooterslot. Een slot scooter is geen gemakkelijke aanschaf. Er bestaan namelijk veel soorten scootersloten. Beveilig jouw scooter tegen diefstal door gebruik te maken van een scooterslot. Bij ons kun je kiezen uit een breed assortiment van scootersloten met uiteenlopende merken. Je vindt bij ons de volgende type scootersloten:

> Gratis verzending: beenkleed scooter & scooterhoes!

Met een keuze voor een scooterslot uit ons aanbod blijf je dieven in elk geval een stapje voor. Met het keurmerk is er sprake van een scooterslot dat aan de gestelde eisen voldoet. Bovendien kan er geprofiteerd worden van de mogelijkheid om de tweewieler te verzekeren tegen diefstal. Verzekeraars stellen voor een diefstalverzekering van een scooter namelijk altijd minimaal de eis dat er sprake moet zijn van een goedgekeurd scooterslot. Dat is bij het aanbod met ART 3 scootersloten uiteraard het geval. Het is wel altijd van belang om de specifieke voorwaarden van de verzekeraar door te nemen om na te gaan of het betreffende scooterslot voldoet aan de overige eventuele eisen die er gesteld worden. Je kunt ons aanbod in ieder geval op het gemak bekijken en ontdekken wat de verschillen zijn tussen de verschillende scootersloten die worden aangeboden. Zo kun je altijd het beste scooterslot kopen die niet alleen de beste diefstalpreventie garandeert, maar ook gebruiksgemak biedt.

 • Kettingslot: een slot scooter bestaande uit een ketting van soepele schakels.
 • Schijfremslot: een scooterslot dat bestaat uit een beugel of pin die bij het op slot zetten van de scooter door de openingen van de remschrijf van de scooter moet.
 • Beugelslot: een licht en goedkoop scooterslot dat hard en niet vervormbaar is.
 • Vloeranker: een geharde stalen beugel dat met behulp van zware slotbouten aan de grond wordt bevestigd.
 • Muuranker: een geharde stalen beugel dat met zwarte slotbouten in de muur is verankerd.

Tegenwoordig worden dieven steeds creatiever als het om het ontvreemden van eigendommen gaat. Jij laat het toch niet gebeuren dat je scooter wordt meegenomen? Beveilig jouw scooter door deze op slot te te zetten met een goed geclassificeerd scooterslot en thuis te stallen in een schuur. Voor extra zekering, kun je de scooter vastmaken aan een vloer- of muuranker. Zo weet je zeker dat jouw scooter niet zomaar ontvreemd kan worden.

> Vóór 14:00 besteld, morgen in huis: integraal helm & Sharktooth Prime!

Scooterslot goedkoop

Wij kunnen ons voorstellen dat je het liefst een goedkoop scooterslot aanschaft. Toch raden wij aan onderzoek te doen naar welk slot je nodig hebt voor jouw verzekering. Een goedkoop scooterslot kopen hoort niet de maatstaf te zijn. Een scooterslot kopen is immers geen sinecure. Investeer tenminste in een ART 3 of ART 4 goedgekeurd slot om jouw scooter optimaal te kunnen beveiligen en in aanmerking te komen voor een diefstalverzekering.

> Bekijk ook eens een crosshelm of de Schuberth C4 Pro!

Keuze uit ketting van verschillende lengtes

Je vindt bij ons een groot en divers assortiment aan scootersloten, zodat altijd een passende keuze kan worden gemaakt voor het ideale ART 3 scooterslot. Het is bij het aanschaffen van een scooterslot zeker van belang om rekening te houden met de lengte van de ketting. Het is nu eenmaal zo dat scootersloten met een langere ketting meer gebruiksgemak bieden om een scooter ergens aan vast te zetten. Het wordt altijd aangeraden om een scooter te bevestigen aan een object, zodat dieven geen kans krijgen om de scooter op te tillen en mee te nemen. Je kunt uiteraard met het eigen gewenste gebruiksgemak rekening houden om de ideale lengte van de ketting te bepalen. Bij het aanschaffen van scootersloten zijn er variaties mogelijk van bijvoorbeeld 110 cm, maar ook bieden wij de mogelijkheid om een ketting van 140 cm, 150 cm of bijvoorbeeld met een lengte van 170 cm aan te schaffen. Deze scootersloten zijn ideaal om een scooter te beveiligen.

> Denk er ook eens over na om een scooterhelm te kopen of de goedkope Jethelmen te bekijken: Gratis verzending!

Er zijn bijvoorbeeld scootersloten van hetzelfde merk en in dezelfde uitvoering die alleen verschil bieden ten aanzien van de lengte. Met betrekking tot de merken wordt er onder meer keuze geboden uit Abus, Luma en Vinz. De specifieke kenmerken van elk exemplaar zijn beschikbaar, zodat er een vergelijking gemaakt kan worden. Er zijn bijvoorbeeld variaties ten aanzien van het scooterslot waarmee de ketting gesloten wordt. Voor alle ART 3 scootersloten in het aanbod geldt dat er sprake is van gratis verzending en van 100 dagen retourrecht. Bovendien leveren wij snel, want als je op een werkdag voor 23.59 uur de bestelling plaats, dan kunnen wij het ART 3 gekeurde scooterslot de volgende dag al laten bezorgen.

Ga terug naar onze helm winkel

Scooterslot kopen: Profiteer van onze voordelen

Als je bij ons online een scooterslot koopt, dan profiteer je van verschillende voordelen!

 • Een scooterslot vandaag besteld vóór 23.59 uur = morgen in huis!
 • De verzending van jouw nieuwe scooterslot is gratis!
 • Je profiteer van kortingen tot wel 40% op ons assortiment scootersloten!
 • Je kunt zelf een afleverplek en moment kiezen!

> Bekijk ook eens onze andere ART 3 sloten.