Kettingslot ART 4: Tot 40% korting!

Op zoek naar een kettingslot met ART 4 keurmerk voor je motor of scooter? Verstandige keuze. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

25 producten in totaal

Filteren

25 producten in totaal

Filteren
Deze sloten zijn aan vele testen onderworpen én goed bevonden. In ons assortiment vind je allerlei kettingsloten ART 4. Weet je al wat je eisen zijn voor het kettingslot? Kijk een rond en vergelijk de meer dan 20 kettingsloten ART 4 met elkaar.

Wat betekent ART 4?

Wanneer een kettingslot ART 4 aangeschaft wordt, dan is dit per definitie een slot van hoge kwaliteit. ART 4 is namelijk de mate waarin het keurmerk het slot op waarde schat. 4 is één van de hoogste waarden. Dit betekent dat bijvoorbeeld zelfs motoren ermee op slot gezet kunnen worden. Toch is er meer belangrijk dan een hoge score volgens het keurmerk alleen. Een slot moet bijvoorbeeld ook op het gebied van gebruiksgemak goed bruikbaar zijn. Dit is gemakkelijk te bepalen.

Een belangrijk voorbeeld van een ART 4 kettingslot is de lengte. Een kettingslot wordt vaak gebruikt om een fiets of ander rijwiel vast te zetten aan een vast object. In dat geval is het dus belangrijk dat de ketting voldoende lang is. Ook is het belangrijk dat de ketting bijvoorbeeld niet te zwaar is. Zo kan deze gemakkelijker meegenomen worden.

ART 4 kettingsloten: De vele voordelen

Een ART 4 kettingslot is een slot dat veel gemakken met zich mee brengt. Zoals we eerder uitlegden, is betekent ART 4 dat het 4 van de 5 sterren heeft van het ART keurmerk. Dit brengt voor jou als grote voordeel met zich mee dat heel veel verzekeraars dit slot zullen goedkeuren wanneer je je motor of scooter wilt verzekeren.

Wat heeft een ART 4 kettingslot jou nog meer te bieden aan voordelen?

  • ART 4 keurmerk
  • Diverse lengtes, tot wel 300 cm
  • Mogelijk met alarmfunctie
  • Gehard staal
  • Waterafstotend
  • 2 jaar garantie