Sorteren op:

Shark systeemhelm: vandaag besteld = morgen in huis!

De Shark systeemhelmen zijn ideale helmen voor als je niet kunt kiezen tussen een jethelm en Lees door

Van laag naar hoog sorteren

17 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

17 producten in totaal

Filteren
per pagina

In welke maten zijn de Shark systeemhelmen verkrijgbaar?

De Shark systeemhelmen zijn in de maten XL, L, M, S en XS te bestellen.

In welke kleuren zijn de Shark systeemhelmen te bestellen?

Wij hebben 6 kleuren Shark systeemhelmen in ons assortiment. Zwart, mat-zwart, antraciet, wit, grijs en geel.

Wat is de levertijd van de Shark systeemhelmen?

Bestel vandaag nog de Shark systeemhelm vóór 23:59u en ontvang de volgende werkdag de bestelling al in huis. Snelle + gratis bezorging.

een integraalhelm. In één handgebaar klap je het kinstuk omhoog. Er zijn meerdere merken waar je uit kunt kiezen, maar de Shark systeemhelm is toch wel noemenswaardig.

Al ruim 30 jaar produceert Shark systeemhelmen van de hoogste kwaliteit. Het hoofdkantoor van Shark zit in Marseille en voorziet vanaf deze Franse stad maar liefst 5000 verkooppunten wereldwijd. De populariteit van de Shark systeemhelmen is ongekend. En dat heeft Shark alles te danken aan hun drive om te blijven innoveren.

Technische grenzen? Die kennen ze bij Shark niet. Wanneer zij een technische grens tegenkomen, zetten ze man en macht in om deze technische grens te overschrijden. En met resultaat.

Shark systeemhelm en techniek

Het werd net al genoemd: techniek. De Shark systeemhelm is voorzien van allerlei technische snufjes. Een Shark systeemhelm komt niet één, twee, drie tot stand. Met de ultra moderne hi-tech productieprocessen wordt een constante en hoge kwaliteit gewaarborgd.

Wat zijn deze technische voordelen van de systeemhelm Shark precies?

  • Opklapbaar kinstuk
  • Buitenschaal thermoplastic
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Antikras vizier
  • Easyfit: uitsparing voor brildragers
  • Voorbereid op communicatiesysteem
  • Quick release system
  • Microlock kinsluiting
  • Uitwasbare binnenvoering
  • Ultra licht gewicht: 1700 gr

Shark systeemhelm: vizier en zonnevizier

Last hebben van de zon tijdens het motorrijden is vervelend. Heb belemmerd niet alleen je mooie uitzicht, maar het maakt motorrijden ook nog eens gevaarlijk. Gelukkig is de Shark systeemhelm voorzien van een zonnevizier.

> Bekijk ook eens onze andere Shark helmen, zoals de Shark Drak of juist een ander merk: Scorpion integraalhelm.

Shark systeemhelm in verschillende formaten

Naast dat het design en de eigenschappen van de Shark systeemhelm variëren bij de verschillende modellen, zoals onder meer bij de Shark Openline en bij de Shark Evoline 3 zijn de systeemhelmen in verschillende helmmaten verkrijgbaar.

Je kunt bij twijfel over jouw helmmaat uiteraard de tabel voor helmmaten raadplegen en jouw hoofdomtrek meten. Bij het maken van een keuze tussen de Shark systeemhelm modellen kun je met bepaalde voorkeuren rekening houden. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat er sprake is van een geïntegreerd zonnevizier. Of dat er een uitsparing is in de binnenvoering als je een brildrager bent? Zo zijn er talloze aspecten op basis waarvan je de keuze voor de ideale uitvoering van een Shark systeemhelm kunt baseren. Als je van een communicatiesysteem gebruik wenst te maken, is het bijvoorbeeld handig dat de Shark systeemhelm is voorbereid voor de toepassing van een dergelijk

Naast dat het design en de eigenschappen variëren bij de verschillende modellen, zoals onder meer bij de Shark Openline en bij de Shark Evoline 3 zijn de systeemhelmen in verschillende helmmaten verkrijgbaar.

> Bekijk alle systeemhelmen, scooterhelmen en motorhelmen!

Leverbaar met keuze uit diverse helmmaten

Een Shark systeemhelm wordt ongeacht het model standaard in uiteenlopende helmmaten aangeboden. Je kunt bij twijfel over jouw helmmaat uiteraard de tabel voor helmmaten raadplegen en jouw hoofdomtrek meten.

Bij het maken van een keuze tussen de modellen kun je met bepaalde voorkeuren rekening houden. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat er sprake is van een geïntegreerd zonnevizier. Of dat er een uitsparing is in de binnenvoering als je een brildrager bent?

Zo zijn er talloze aspecten op basis waarvan je de keuze voor de ideale uitvoering van een Shark systeemhelm kunt baseren. Als je van een communicatiesysteem gebruik wenst te maken, is het bijvoorbeeld handig dat de Shark systeemhelm is voorbereid voor de toepassing van een dergelijk systeem.

> Inspiratie nodig? Ook tot 40% korting op deze pareltjes: