Shark Spartan Carbon helmen: gratis verzending

Helmen die niet te zwaar zijn rijden altijd net iets comfortabeler. Daarom kiezen veel motorrijders voor Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
Sorteren

1 product

Filteren

een Shark Spartan Carbon helm. Daarmee kan worden voorkomen dat de rug en de nek het zwaar te verduren krijgen tijdens de wat langere ritjes. Al is het natuurlijk ook zo dat de helmen uit deze serie er ook mooi uit zien. Het design is dan ook een belangrijk aandachtspunt bij het ontwikkelen van deze helmen.

Ook op het gebied van pasvorm en comfort is er veel goeds te melden over de helm Shark Spartan Carbon. Zo zijn de binnenvoering en de sluiting goed verzorgd. Daardoor zit de helm comfortabel en blijft deze ook goed op zijn plaats. 

Shark Spartan Carbon: De juiste maat kiezen

Bij het bestellen van een nieuwe Shark Spartan Carbon helm is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste maat helm besteld. Want een te kleine helm zit veel te krap en niet comfortabel. Een te grote Shark Spartan Carbon zit weer te los en kan gaan schuiven. Het is vrij eenvoudig om zelf je helmmaat op te meten. In vier stappen weet jij jouw helmmaat voor een Spartan Carbon helm van Shark:

  1. Pak een meetlint
  2. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen
  3. Meet de omtrek van je voorhoofd
  4. Bekijk de helmmaat die past bij jouw hoofdomtrek hier  

> De Shark systeemhelm of motorhelm Shark: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Spartan Carbon helm van Shark: mooi ontworpen

De keuze voor helmen Spartan Carbon van Shark zal voor een groot deel op het oog gemaakt worden. De helmen zijn mooi ontworpen en zien er strak uit. Dat komt omdat de modellen in deze serie bijvoorbeeld gemaakt zijn om aerodynamisch te zijn. Door erop te richten minder weerstand van de wind te voelen worden mooie lijnen ontwikkeld. Tel daar de kleuren en vormen bij op en de helm is zeer stoer in uitstaling. Daarnaast zijn er natuurlijk andere voordelen van de Shark Spartan Carbon helm:

  • Pinlock anticondens lens
  • Slechts 1290 gram zwaar
  • ECE keurmerk
  • Anti-kras vizier

Zowel op de motor, als op de brommer of scooter kan deze Spartan helm worden gedragen.

De voordelen van een helm met geïntegreerd zonnevizier

De zon is een factor bij het rijden op de motor. Een helm met een geïntegreerd zonnevizier, zoals de Shark Spartan Carbon, is dan een goede optie. Zo hoeft bijvoorbeeld geen zonnebril meegenomen te worden. Dit is ook gemakkelijk voor brildragers, die gewoon de bril op sterkte kunnen blijven dragen. Daarnaast ziet een zonnevizier er natuurlijk ook gewoon stoer uit. 

> Bekijk ook alle andere Shark helmen:

Lees ook eens

De verschillen tussen helmen: