• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Spartan Carbon helmen: gratis verzending bij bestelling

Helmen die niet te zwaar zijn rijden altijd net iets gemakkelijker. Daarom kiezen veel motorrijders voor een Shark Spartan Carbon helm.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Daarmee kan worden voorkomen dat de rug en de nek het zwaar te verduren krijgen tijdens de wat langere ritjes. Al is het natuurlijk ook zo dat de helmen uit deze serie er flink mooi uit zien. Het design was dan ook een belangrijk aandachtspunt bij het ontwikkelen van deze helmen. Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer de moeite waard.

Ook op het gebied van pasvorm en comfort is er veel goeds te melden over de helm Shark Spartan Carbon. Zo zijn de binnenvoering en de sluiting van goed niveau. Daardoor zit de helm lekker en blijft deze ook goed op zijn plaats. Dit is natuurlijk erg belangrijk, niet alleen omdat dit wat rustiger rijdt, maar zeker ook omdat dit de veiligheid sterk ten goede komt bij gebruik. De rijervaring kan zo dus op zijn best zijn.

> De Shark systeemhelm of motorhelm Shark: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Spartan Carbon helm van Shark: mooi ontworpen

De keuze voor helmen Spartan Carbon van Shark zal voor een groot deel op het oog gemaakt worden. De helmen zijn mooi ontworpen en zien er strak uit. Dat komt omdat de modellen in deze serie bijvoorbeeld gemaakt zijn om aerodynamisch te zijn. Door erop te richten minder weerstand van de wind te voelen worden mooie lijnen ontwikkeld. Tel daar de kleuren en vormen bij op en de helm is zeer stoer in uitstaling. Daarnaast zijn er natuurlijk andere voordelen:

 • Pinlock anticondens lens
 • Slechts 1290 gram zwaar
 • Goedgekeurd volgens ECE 22.05
 • Anti-kras vizier

Het is goed te begrijpen dat de helmen Spartan Carbon van Shark door al dit soort zaken als zeer geschikt voor allerlei soorten gebruik worden geacht. Zowel op de motor, als op de brommer of scooter kan deze spartan helm worden gedragen. Daarnaast zijn ook de crossmotor en de quad bijvoorbeeld opties die mogelijk zijn bij aanschaf van deze helm. Door de hoogste waardering volgens het keurmerk is het immers geen probleem om met deze helm in de wat meer risicovolle situaties terecht te komen. Of dit nu een snelweg of een onverharde weg betreft, maakt niet uit.

> De Shark Spartan Carbon Guintoli of Shark Evo One online bestellen: Korting tot wel 40%!

De voordelen van een helm met geïntegreerd zonnevizier

De zon is altijd een factor van belang bij het rijden op de motor. Een helm met een geïntegreerd zonnevizier, zoals de Shark Spartan Carbon, is dan altijd een goede optie. Zo hoeft bijvoorbeeld geen zonnebril meegenomen te worden. Dit is ook gemakkelijk voor brildragers, die gewoon de bril op sterkte kunnen blijven dragen. Daarnaast zit het zonnevizier er natuurlijk ook gewoon stoer uit. Dit is ook een hele belangrijke reden om voor dit soort helmen te kiezen. Het draagt immers bij aan de look die de helm van nature al heeft.

> Bekijk ook alle andere Shark helmen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen