Shark Evo-One helm kopen: tot 40% korting

De Shark Evo-One systeemhelm is een innovatieve helm die als een perfectionering van de Evoline 3 Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
Sorteren

1 product

Filteren

modellen beschouwd kan worden. Deze Shark Evo-One systeemhelmen zijn in alle opzichten ideaal om te dragen. De luxe uitstraling geeft je natuurlijk al een goed gevoel, maar het is eveneens prettig dat je weet dat de Shark Evo-One helm ontzettend comfortabel is. Bovendien zijn de eigenschappen die aan deze helmen zijn toegekend uniek te noemen.

Shark Evo One: De perfecte pasvorm

De Shark Evo One helm wordt gedefinieerd door de perfecte pasvorm. Het design is ontworpen voor de echte tourrijder. Maar de Evo One is natuurlijk ook geschikt voor de recreatieve rijder die korte, maar ook lange trips maakt. De pasvorm is zo geoptimaliseerd dat de Shark Evo One zeer stabiel is, ook bij hoge snelheden. Het Shark Easyfit systeem zorgt er ook nog eens voor de dat de Shark Evo One helm zeer comfortabel is voor brildragers.

Transformeer de Shark Evo-One systeemhelm gemakkelijk naar een jethelm

Een van de unieke elementen van de Shark Evo-One systeemhelm is dat je er heel gemakkelijk met een simpele beweging een jethelm van kunt maken. Dat is bijvoorbeeld ideaal in de zomer als het warm is buiten en je maar een klein stukje op de motor hoeft te rijden. Voor optimale bescherming op de snelweg wordt aangeraden om het kinstuk weer naar beneden te klappen. Je kunt het kinstuk heel simpel met één hand naar achteren klappen. Een ander voordeel waar je van profiteert is dat er sprake is van een MaxVision Pinlock vizier.

> Tot wel 40% korting: Shark Evojet Blank & Shark Nano Blank!

Het vizier wordt hierdoor niet meer beslagen, zodat je een goed zicht blijft houden onder warme en koude weersomstandigheden. Nog een aparte eigenschappen is de twee helmschaal groottes die van toepassing zijn op de Shark Evo-One systeemhelmen. De buitenschaal is heel klein en compact. Op de kin en het voorhoofd is er sprake van verstelbare ventilatie en in de helmschaal zijn de luchtkanalen geïntegreerd. Brildragers kunnen ook prima met deze Shark Evo-One systeemhelm uit de voeten. Er is namelijk een uitsparing voor brildragers.

  • Transformeerbaar naar jethelm
  • Pinlock vizier
  • Uitsparing voor brildragers
  • Geïntegreerde luchtkanalen
  • Twee helmschalen

> Bekijk de Shark helmen aanbiedingen

Bepaal de juiste maat voor aanschaf van een systeemhelm

De pasvorm van Shark Evo-One systeemhelmen is perfect. Om optimaal van de pasvorm te kunnen profiteren, is het wel van belang dat je de juiste helmmaat selecteert bij de bestelling van de Shark Evo-One systeemhelm. Uiteraard zijn er meerdere helmmaten beschikbaar. Je kunt bij twijfel de helmmaat opmeten. Dat kan door een meetlint je u in de matentabel kijken welke maat Shark Evo-One systeemhelm je kunt selecteren. Het aanbod met Shark systeemhelmen in het model Evo-One biedt helmmaten met keuze uit XS tot en met XL. Let bij het bestellen ook op de combinatievoordelen die er geboden worden als je tegelijkertijd een ander artikel bestelt zoals bijvoorbeeld een 

Bekijk ook eens de: 

Is het kindstuk van de Shark Evo One systeemhelm naar boven te klappen?

Ja, met één handbeweging kun je deze helm naar boven klappen. Ideaal in de zomer.

In welke kleuren is de Shark Evo One systeemhelm te bestellen?

In 4 kleuren: wit, mat-zwart, grijs en geel. De helm wordt gratis thuis bezorgd!

Wat is de levertijd van deze helm?

Bestel de Shark Evo One helm vóór 23:59u en ontvang de bestelling de volgende werkdag al in huis.