Scorpion EXO-520 Air Solid: Op werkdagen besteld = volgende dag in huis!

De nieuwe EXO-520 Air helmen van Scorpion zijn geweldige helmen. Deze integraalhelmen zijn zeer populair onder Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
Sorteren

1 product

Filteren

motorrijders. Wij wijten het aan de uistekende prijs-kwaliteitverhouding. Schaf je namelijk een Scorpion EXO-520 Air Solid aan, dan krijg je waar voor je geld.

De helmen van Scorpion zijn voorzien van moderne technologie en hoogwaardige materialen, maar de prijs blijft daarentegen altijd erg scherp. Dit maakt de helmen tot de ultieme motorhelm. Daarnaast heb je bij ons het voordeel dat als je de EXO-520 Air helm op een werkdag voor 23:59 besteld, je deze de volgende dag al ontvang. Bijkomend voordeel: je kunt elk gewenst adres opgeven. Laat de EXO-520 Air Solid motorhelm Scorpion op je werk bezorgen en gooi hoge ogen tijdens je terugrit. Zie je het voor je?

Verschillende vizieren Scorpion EXO-520 Air Solid motorhelm:

Lange tochten zijn gemakkelijk te maken met de Scorpion EXO-520 Air Solid helm. Maar ook voor korte tochten is de intergraalhelm geschikt. Extra voordelig zijn de verschillende vizieren. De helm Scorpion EXO-520 Air Solid beschikt over de volgende vizieren:

Helder anti-kras vizier

De helmen van Scorpion zijn voorzien van een helder anti-kras vizier. Dit vizier is extra breed uitgevoerd, zodat je een breed gezichtsveld hebt. Je kunt hierdoor het overige verkeer eerder waarnemen. Daarnaast is het vizier voorbereid op een Pinlock vizier. Dit betekent dat je eenvoudig een Pinlock vizier op het heldere vizier kunt monteren

Vizier voorbereid op Pinlock vizier

Een Pinlock vizier zorgt ervoor dat het vizier niet meer beslaat. Je hebt hierdoor altijd een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer.

Gebruiksvriendelijke zonnevizier

Scorpion EXO-520 helmen zijn voorzien van een zonnevizier. Het zonnevizier heeft als voordeel dat je nooit meer een zonnebril hoeft te dragen tijdens een motorrit of scooterrit. Het zonnevizier is overigens eenvoudig te bedienen aan de zijkant van de helm. Dit kan zelfs met handschoenen aan worden gedaan.

Binnenvoering Scorpion EXO-520 Air Solid motorhelm

Net als veel andere Scorpion helmen, is de Scorpion EXO 520 Air Solid helm voorzien van een binnenvoering van Kwikwick2. Dit materiaal is erg zacht waardoor de helm heerlijk op het hoofd zit. Ook is de binnenvoering hypoallergeen. Dit betekent dat de binnenvoering van de Scorpion EXO-520 Air Solid motorhelm  weinig tot geen allergische reactie oplevert bij mensen die hier normaal gevoelig voor zijn. Voor het gemak is de binnenvoering uitneembaar en wasbaar. Let er wel op dat je de voering wast met water niet warmer dan 30 graden Celsius. Warmer water kan de voering laten krimpen, waardoor het niet meer goed in de EXO-520 Air Solid helm Scorpion past. Was bij voorkeur met de hand. Als je de binnenvoering in een wasmachine wast, gebruik dan een waszakje. Dit voorkomt dat de voering ergens achter blijft haken, zodat er minder snel schade op de voering komt.

Helm Scorpion EXO-520 Air Solid: Past als een jas!

De EXO-520 Air helmen van Scorpion passen iedereen als een jas. Dit komt omdat de wangstukken opblaasbaar zijn. Hierdoor kun je naar persoonlijke wens de wangstukken vullen met lucht. Dit heeft als voordeel dat de helm bij bijna iedereen perfect aansluit om het hoofd. De helmen zijn hierdoor niet alleen mooi en functioneel, maar zitten ook nog eens heerlijk. Een beetje extra comfort van de soepele wangstukken van de Scorpion EXO-520 Air Solid motorhelm  tijdens een motorrit zijn wel zo prettig. Benieuwd naar de voordelen van deze helmen? Bestel er dan vandaag nog één en profiteer van de gratis verzending op het gehele assortiment!

Helemaal fan van Scorpion Exo 520 helmen? Bekijk dan ook eens de andere modellen van de Scorpion 520 Air: