• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

De HJC scooterhelmen tot wel 40% korting

Je hebt een scooter gekocht en gaat op zoek naar een goede helm. Waarschijnlijk kom je er al snel achter dat er scooterhelmen verkrijgbaar zijn.

22 artikel(en)

22 artikel(en)

Een HJC scooterhelm is verkrijgbaar in verschillende types namelijk een integraalhelm, een systeemhelm of een jethelm. Bij een integraal helm is het hele hoofd, het gezicht en de kin omsloten. Dit geldt ook voor een systeemhelm maar bij een systeemhelm kan het kinstuk bewegen en hierdoor gaat de helm makkelijker op en af. Als laatste heb je een jethelm, waarbij de kin en een deel van het gezicht niet beschermt is. Deze helm wordt veelal gebruikt door jongeren die een scooter gebruiken voor korte afstanden. Een jethelm gaat helemaal makkelijk op en af en is dus fijn wanneer er vaak gestopt moet worden.

HJC scooterhelm: kies het type dat bij jou past

Bij het kiezen van een goede helm is allereerst het typen belangrijk maar daarnaast ook de bestelmaat, de pasvorm, het budget en de veiligheid. Je kunt namelijk kiezen voor een scooterhelm HJC met een mooi design maar je wilt natuurlijk ook veilig kunnen rond rijden. Daarom is het belangrijk om eerst deze factoren te bepalen voordat je een helm gaat uitzoeken. De bestelmaat van een helm kun je zelf berekenen en bepalen en vervolgens op zoek gaan naar een helm die in deze maat verkrijgbaar is.

> De HJC IS-max II: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Alle helmen die aan de Europese veiligheidseisen voldoen hebben een ECE keurmerk, als je een helm met ECE keurmerk koopt dan ben je verzekert van een veilige aankoop. En daarnaast is het budget natuurlijk cruciaal, HJC heeft scooterhelmen in alle prijsklasse.

> Bekijk ook eens de HJC helm mat zwart: Een populaire kleur + gratis verzending!

Het belang van een viziers

Iedereen weet dat een vizier bedoelt is om de zon weg te houden maar een vizier heeft meer dan dat te bieden. Je kunt met een vizier namelijk ook jezelf beschermen tegen vliegen, als een vlieg in jouw oog komt verlies je hierdoor zicht en concentratie. Met een vizier kan een vlieg niet in jouw ogen komen en is dat een probleem wat niet kan ontstaan. Daarnaast biedt een vizier natuurlijk ook bescherming tegen andere weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. Je kunt met harde regen in het gezicht minder zien en dat wil je natuurlijk niet. Een vizier houdt neerslag tegen en zorgt ervoor dat je beide ogen gewoon op de weg kunt houden. Op die manier kun je geconcentreerd blijven en goed anticiperen op andere weggebruikers en situaties in het verkeer.

> Vandaag besteld = morgen in huis: De HJC helm met onder andere de HJC RPHA 90 in het assortiment!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen