• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

De HJC scooterhelmen tot wel 40% korting

Je hebt een scooter gekocht en gaat op zoek naar een goede helm. Waarschijnlijk kom je er al snel achter dat er scooterhelmen verkrijgbaar zijn.

21 artikel(en)

21 artikel(en)

Een HJC scooterhelm is verkrijgbaar in verschillende types namelijk een integraalhelm, een systeemhelm of een jethelm. Bij een integraalhelm is het hele hoofd, het gezicht en de kin omsloten. Dit geldt ook voor een systeemhelm maar bij een systeemhelm kan het kinstuk bewegen en hierdoor gaat de helm makkelijker op en af. Als laatste heb je een jethelm, waarbij de kin en een deel van het gezicht open is. Deze helm wordt veelal gebruikt door jongeren die een scooter gebruiken voor korte afstanden.

HJC scooterhelm: kies het type dat bij jou past

Bij het kiezen van een goede helm is het type helm belangrijk. Kijk daarnaast ook naar de bestelmaat, de pasvorm en het budget. Daarom is het belangrijk om eerst deze factoren te bepalen voordat je een helm gaat uitzoeken. De bestelmaat van een helm kun je zelf berekenen en bepalen en vervolgens op zoek gaan naar een helm die in deze maat verkrijgbaar is.

> Bekijk ook eens de HJC helm mat zwart: Een populaire kleur + gratis verzending!

Het belang van een viziers

Iedereen weet dat een vizier bedoeld is om de zon weg te houden maar een vizier heeft meer dan dat te bieden. Een vizier werkt ook goed tegen vliegen of insecten. Daarnaast is een vizier ook handig tegen andere weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. Op die manier kun je geconcentreerd blijven en goed anticiperen op andere weggebruikers en situaties in het verkeer.

> Vandaag besteld = morgen in huis: De HJC helm met onder andere de HJC RPHA 90 in het assortiment!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen