Schuberth helmen vs. Caberg helmen: de plus- en minpunten

Wil je een motorhelm kopen, maar twijfel je nog tussen het merk Schuberth en het merk Caberg? Dan helpen wij je graag om de perfecte helm te vinden. Dit doen we door je wat meer informatie te geven over Schuberth helmen en Caberg helmen. In dit artikel lees je wat de plus- en minpunten van de helmen zijn.

De plus- en minpunten van Schuberth helmen

Het bedrijf Schuberth houdt zich al meer dan 70 jaar bezig met de productie van verschillende soorten helmen. Omdat het merk al zo lang actief is in het vak, is het in staat zeer hoogwaardige helmen te produceren. Ook hebben alle helmen van Schuberth een lange levensduur.

Koop je een helm van het merk Schuberth, dan profiteer je van diverse voordelen De belangrijkste pluspunten van de helmen van Schuberth, zijn de volgende:

  • Schuberth helmen zijn uiterst comfortabel en stabiel, ook bij hoge snelheden.
  • Schuberth helmen zijn erg stil, ook bij hoge snelheden.
  • Schuberth helmen staan erom erg lekker te zitten.

Het enige minpunt van Schuberth helmen, is het feit dat deze helmen zich in het dure prijssegment bevinden. 

> Goed om te weten: wij zijn officiële Schuberth helmen dealers

De plus- en minpunten van Caberg helmen

Het bedrijf Caberg houdt zich al 40 jaar bezig met het produceren van verschillende soorten motorhelmen. Denk hierbij aan systeemhelmen, maar ook aan integraalhelmen. Alle helmen van Caberg zijn van uitstekende kwaliteit. De belangrijkste pluspunten van de helmen van dit bedrijf, zijn de volgende:

  • De helmen van Caberg hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • De helmen van Caberg zijn uitgerust met een uitstekend ventilatiesysteem. Dit systeem is beter dan de ventilatiesystemen van vele andere merken.
  • De helmen van Caberg hebben stuk voor stuk een mooi design. Het bedrijf besteedt namelijk veel aandacht in het creëren van de perfecte helm ontwerpen.

Het enige nadeel van het merk Caberg, is het feit dat dit bedrijf niet zo veel sporthelmen verkoopt. Het aanbod van Caberg is vrij groot, maar slechts een klein deel van dit aanbod bestaat uit sporthelmen. Wil je een sporthelm kopen, dan heb je bij Caberg helaas niet zo veel keuze. Schuberth produceert overduidelijk meer sporthelmen, dus bij dit merk heb je meer keuze als je een sportieve helm aan wil schaffen.

> Bezorging = gratis: Bestel nu een Shark Raw helm!

Tip: vergelijk helmen met elkaar

Wil je de beste motorhelm kopen? Vergelijk helmen dan met elkaar. Dit doe je door eerst meerdere helmen te zoeken die aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoen. Deze helmen zet je netjes op een rijtje. Vervolgens vergelijk je de helmen met elkaar, onder andere door de eigenschappen van de helmen te achterhalen, reviews over de helmen te lezen en natuurlijk de prijzen met elkaar te vergelijken. Door helmen met elkaar te vergelijken, vind je de beste én de goedkoopste helm.

Ook als je op zoek bent naar een goede sporthelm, raden wij je aan zowel de sporthelmen van Schuberth als de sporthelmen van Caberg te bekijken en met elkaar te vergelijken. Caberg heeft minder sporthelmen in het assortiment, maar dit betekent niet dat je niet bij dit merk kunt slagen. Wellicht vind je jouw perfecte sporthelm wel in het kleinere aanbod van Caberg. Dat weet je alleen door de sporthelmen van de beide merken met elkaar te vergelijken.

Ook interessant om te lezen: Schuberth helm vs. HJC helm: De voor- en nadelen!