Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Helm aanbieding: korting tot 70%!

Een goede helm is misschien nog wel belangrijker dan een stevig motor of scooter. De helm is immers datgene wat de definitieve bescherming moet bieden.

Artikelen 1 tot 32 van 70 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 70 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Daarom is het beter om hier niet op te besparen. Desondanks kan een hem aanbieding zeer interessant zijn. Er zijn namelijk allerlei soorten helmen van hoge kwaliteit die normaal gesproken heel duur zijn. Wanneer deze tegen een aantrekkelijke prijs kunnen worden aangeschaft is dit natuurlijk een groot voordeel. Dit betekent dus ook het wachten op aanbiedingen misschien zelfs aan te raden is.

Wat ook goed is om te weten, is dat de helmen ondanks de lagere prijs niet aan kwaliteit of comfort hoeven in te boeten. Een goed passende helm is altijd te vinden. Bovendien betreft het altijd helm aanbiedingen die betrekking hebben op moderne modellen die in de mode zijn. Het gaat dus niet om de minder populaire varianten.

Helmen in de aanbieding: geen mindere kwaliteit

Dat een helm in prijs wordt verlaagd betekent niet dat dit het gevolg is van een afname in kwaliteit. Sterker nog, de helmen in de aanbieding zijn van hoge kwaliteit. De verhouding tot de prijs is daardoor zelfs heel sterk te noemen. Om hier zeker van te kunnen zijn is het goed om op een aantal kenmerken te letten. Die moeten namelijk gelijk zijn aan helmen van normale prijs. Denk aan:

 • Het keurmerk ECE 22.05
 • Een gewicht lager dan twee kilogram
 • Het vizier is antikras
 • Het vizier is van zonwerend materiaal
 • Garantie loopt een jaar

Al deze zaken bij elkaar genomen maken dat de helmen in de aanbieding allemaal geschikt zijn voor gebruik op elk type voertuig. Een motor, een scooter of een quad kan hier gewoon mee bestuurd worden. Ook zijn ze altijd geschikt voor gebruik op de openbare weg, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Dit is te danken aan het keurmerk ECE 22.05. Dit merk voorziet namelijk in een waarborg van de veiligheid. Al is het dan wel belangrijk dat een passend model wordt gekozen.

> Bekijk hier nog meer goedkope helmen: verzending = gratis!

Bellen met een helm op

Goed kunnen communiceren is belangrijk op gemotoriseerde voertuigen. Met name op een motor kan dit op de snelweg de veiligheid sterk verhogen. De vraag is dan hoe dit het beste aangepakt kan worden. Over het algemeen is bluetooth communicatie de meest gebruikte methode. Deze kan ook goed in de helm worden weggewerkt. Dit zorgt er dan ook voor dat er bijvoorbeeld geen hinder van het ruisen van de wind wordt ondervonden. Daardoor is het gemakkelijker om elkaar te verstaan. Met het oog op de veiligheid is dit uiteraard de meest ideale situatie.

> Bekijk ook eens onze jethelmen zonder zonnevizier!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen