Helmen HJC CS voor iedereen: gratis thuisbezorgd

De HJC CS integraalhelm omsluit het hele hoofd, gezicht en de kin. Een goede pasvorm hangt  Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
af van de maat die jij hebt, bekijk daarom altijd eerst welke maat helm je nodig hebt voordat je een helm gaat bestellen. De mat zwarte kleur past overal goed bij en heeft een luxe uitstraling. Doordat de helm erg betaalbaar is, is het een aantrekkelijke keuze. Bovendien wordt de helm altijd gratis thuisbezorgd en vaak zelfs binnen 24 uur.

HJC CS helm: een uitstekende integraalhelm

Doordat de HJC CS helm in verschillende maten verkrijgbaar is, is de helm eigenlijk geschikt voor iedereen. Een groot of klein hoofd, het maakt niet uit. De helm heeft veel voordelen. Een wasbare binnen voering is erg handig, omdat je je het dan makkelijker kan schoonmaken. Het is aan te raden om de binnen voering daarom af en toe te verwijderen en te wassen. Daarnaast is de binnen voering ‘Speed Cool’, wat betekent dat er een aangename airflow ontstaat en je het niet snel meer warm hebt tijdens het rijden. De helm wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. Als je op een werkdag vóór 23:59 uur besteld, wordt de helm de volgende dag al bezorgt.

Tegen wat beschermt een vizier?

Veel mensen zien het voordeel van een vizier in. Toch zijn er vaak meer voordelen dan je voorafgaand aan de aanschaf van een helm weet. In de meeste vizieren zit namelijk UV-bescherming wat handig is voor de motorrijders die op zonnige dagen rijden. 

Daarnaast kan een vizier ervoor zorgen dat een losgeraakt voorwerp of vliegje niet in jouw ogen komt. Het vizier houdt ook regen en andere neerslag tegen, kortom een vizier op een helm is onmisbaar. Een vizier kan in veel gevallen een oplossing zijn voor verschillende omstandigheden tijdens het rijden.

> Vandaag besteld vóór 23:59 uur = morgen gratis thuisbezorgd: De HJC helm, bekijk het assortiment met onder andere: