Kinderhelm kopen: verzending binnen één dag

Samen met je zoon of dochter op de scooter of motor? Als je met je kind Lees door

Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
 1. LS2 Funny - Rood
  LS2 Funny - Rood
  Rating:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  89,95 Vanaf  69,90
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
reist op de motor of scooter, dan wil je dat ze een goede helm dragen. Ontdek in ons assortiment de helm die bij je kind past. De keuze is reuze!

Comfortabele binnenvoering

Zorg ervoor dat je kind een fijne ervaring heeft met zowel het voertuig als de kinderhelm. Een helm dat niet comfortabel zit, dat wordt natuurlijk geen succes.

Gelukkig zijn onze kinderhelmen stuk voor stuk voorzien van een comfortabele binnenvoering. Zacht, kindvriendelijk én uitwasbaar. 

Voorzien van het ECE 22.05 keurmerk

Hoe weet je of je een kwalitatieve helm aanschaft? Kijk altijd of een helm het ECE 22.05 keurmerk draagt. In ons assortiment vind je alleen maar helmen met dit keurmerk.

Keurmerk ECE 22.05

Wat zegt de ECE markering dan precies? Een ECE markering wordt pas toegekend wanneer de helm voldoet aan de strenge eisen. Zo wordt de helm getest op kwaliteit, stevigheid, schokabsorptie en slijtvastigheid. Ook niet onbelangrijk: alleen helmen met dit keurmerk mogen gedragen worden op de Europese worden.

Kleuren

Voor je kind is dit waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel, de kleur! Houdt je kind meer van een vrolijke kleur, dan zijn er vrolijke helmen voor je dochter of zoon te bestellen. Maakt de kleur van de kinder helm niet uit of vindt hij of zij een donkere of juist witte kleur trendy staan?

De kinderhelmen zien er stuk voor stuk stoer uit. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze bescherming bieden. De buitenschaal is gemaakt van ABS (Acrylonitril-Butadieen-Styreen), extra licht en stevig.

Aandachtspunten: kopen van een kinderhelm (geschikt voor scooter en/of motor)

Je wilt je kind graag meenemen op de motor of scooter, houd dan rekening met de volgende punten:

1. Welk model is geschikt voor je kind?

Of je nu op zoek bent naar een scooterhelm of een motorhelm? Een helm kun je een meerdere modellen bestellen. Denk aan een systeemhelm, integraalhelm of jethelm.

2. Welke maat helm past bij je kind?
Het is belangrijk dat een helm de juiste maat heeft. Hoe weet je welke maat helm je zoon of dochter nodig heeft? Maak gebruik van onze matentabel om de juiste voor je kind te bepalen.

3. Welke prijs past bij je budget?
De kinderhelmen zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar. Onze helmen voor je kind achterop de motor of scooter zijn allemaal ECE gekeurd. 

Handige info

Veelgestelde vragen

Waar moet een kinderhelm aan voldoen?

In de praktijk zijn er twee dingen belangrijk. De helm moet gekeurd zijn en door alle veiligheidstests zijn gekomen. Daarbij moet de helm goed passend zitten. Een te losse helm beschermt niet voldoende.

Welke helm voor kind?

Wanneer je een kind op de brommer of motor vervoert, wil je hem of haar wel veilig van punt A naar B brengen. In onze collectie vind je verschillende merken met een open of dicht vizier en met of zonder kinstuk. De helmen voor je kind achterop in ons assortiment beginnen bij een hoofdomtrek van minimaal 44 centimeter.

Motorhelm of scooterhelm voor je kind, wat is het verschil?

Er is geen verschil tussen een kinderhelm voor op de scooter en op de motor. Waar wel een verschil in zit, is het type model waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een jethelmeen klassieke integraalhelm of systeemhelm