Kinderhelmen

Kinderhelm kopen: verzending binnen één dag

Samen met je zoon of dochter op de scooter of motor? Als je met je kind Lees door

Sorteren

6 producten

Filteren
  1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
    =
    morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

6 producten

Filteren

reist op de motor of scooter, dan wil je dat ze een goede helm dragen. Met hoge snelheden en het drukke verkeer is een kinderhelm inmiddels onmisbaar geworden. Al onze kinderhelmen zijn voorzien van het ECE-keurmerk. Zo weet je zeker dat de kinderhelmen goedgekeurd zijn voor de Europese wegen.

Comfortabele binnenvoering

Als scooter of motorfanaat wil je het liefst dit enthousiasme doorgeven aan je kind. Zorg er daarom voor dat je kind een fijne ervaring heeft met zowel het voertuig als de kinderhelm. Een kinderhelm dat niet comfortabel zit, dat wordt natuurlijk geen succes.

Gelukkig zijn onze kinderhelmen stuk voor stuk voorzien van een comfortabele binnenvoering. Zacht, kindvriendelijk én uitwasbaar. De voering van de kinderhelm is eenvoudig uitneembaar en daarom ook uitwasbaar in de wasmachine. Wel zo fijn om met enige regelmaat weer een schone binnenvoering te hebben.

> Hoes scooter of een motorhoes kopen? Nu gratis verzending!

Kleuren kinderhelmen

Ieder kind is verschillend, daarom zijn er ook verschillende kleuren kinderhelmen in het assortiment. Houdt je kind meer van een vrolijke kleur, dan zijn er voor hem of haar vrolijke kinderhelmen te bestellen. Maakt de kleur niet uit of vindt hij of zij een donkere of juist witte kleur trendy staan?

De kinderhelmen zien er stuk voor stuk stoer uit. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze bescherming bieden. De buitenschaal is gemaakt van ABS (Acrylonitril-Butadieen-Styreen), extra licht en stevig.

Aandachtspunten: kopen van een goedkope kinderhelm (Scooter/motor)

Het online aanbod van goedkope kinderhelmen is enorm. Om niet verstrikt te raken in het gigantische aanbod delen we graag een aantal tips. Als je zoekt naar een nieuwe scooterhelm voor je kind of kinderhelm voor op de scooter, houd dan rekening met de volgende punten:

1. Welk model is geschikt voor je kind?
Het type model dat past bij je kind is afhankelijk van het einddoel van de kinderhelm. Wordt de helm achter op de scooter gedragen terwijl je door de stad of het dorp rijdt? Dan heeft je kind een scooter helm nodig. Of wordt de kinderhelm achter op de motor gedragen terwijl je over de snelweg rijdt? Dan heeft je kind een motorhelm nodig. Of het nu een kinderhelm motor of een kinderhelm fiets is, bij onze helmen tref je een uitgebreid overzicht met de specificaties.

2. Welke maat helm past bij je kind?
Het is belangrijk dat een helm de juiste maat heeft. Een te grote helm kan als gevolg hebben dat het hoofd een extra klap maakt tegen de binnenkant van de helm. Een te krappe helm kan hoofdpijn als gevolg hebben, hier moet overigens wel een kleine kanttekening bij geplaatst worden; een helm hoort in het begin iets te strak te zitten, de kinderhelm moet zich namelijk naar het hoofd van je kind vormen. Hoe weet je welke maar helm je kind nodig heeft? Welke maat helm een kind van 6 jaar nodig heeft of welke maat helm een kind van 7 jaar draagt, kan verschillen. Maak gebruik van onze matentabel om de juiste voor je kind te bepalen.

3. Welke prijs past bij je budget?
Kinderhelmen zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar. De kinderhelmen van Helmonline zijn allemaal ECE gekeurd. Bestel een goedkope kinderhelm vanaf € 59,95.

4. Wat is een leuke kleur?
Bij kinderen is de kleur van wat zij dragen zeer belangrijk. Het is een belangrijke keuze als het aankomt op een kinderhelm kopen. Op zoek naar een helm voor volwassenen? Neem eens een kijkje bij de integraalhelmen of een retrohelm voor scooter en motors.

Kinderhelm motor of scooterhelm kind: wat is het verschil?

Er is geen verschil tussen een kinderhelm voor op de scooter en op de motor. Waar wel een verschil in zit, is het type model waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een jethelm, integraal helm of systeemhelm. En natuurlijk zijn er allerlei kleuren kinderhelmen te verkrijgen. Zo vind je zonder twijfel een kinderhelm dat helemaal bij jouw kind past.

Handige info

Bekijk ook eens:

Veelgestelde vragen rondom kinderhelmen?

Waar moet een kinderhelm aan voldoen?

Er bestaan weinig wettelijke eisen waaraan een kinderhelm moet voldoen. In de praktijk zijn er twee dingen belangrijk. De helm moet gekeurd zijn en door alle veiligheidstests zijn gekomen. Daarbij moet de helm goed passend zitten. Een te losse helm beschermt niet voldoende.

Waar kinderhelm kopen?

Een kinderhelm koop je heel eenvoudig online. Bij Helmonline vind je verschillende merken kinderhelmen. Allen gunstig geprijsd.

Welke helm voor kind?

Wanneer je een kind op de brommer of motor vervoerd wil je hem of haar wel veilig van punt A naar B brengen. Dat doe je met een kinderhelm uit onze collectie. In onze collectie vind je verschillende merken met een open of dicht vizier en met of zonder kinstuk. De kinderhelmen in ons aanbod beginnen bij een hoofdomtrek van minimaal 44 centimeter.

Wat is de beste helm voor kinderen?

Wat de beste kinderhelm is, is afhankelijk van je rijdoel. Rijd je wat langere stukken – waaronder op de snelweg – dan is het verstandig een kleine integraalhelm aan te schaffen. Deze kinderhelm omsluit het hoofd volledig en geeft de meeste bescherming voor je kind.

Welke maten kinderhelmen hebben jullie in het assortiment?

Voor kinderhelmen hebben wij de maten YL, YM en YS in het assortiment.

Wat kosten de kinderhelmen ongeveer?

Kinderhelmen zijn relatief minder prijzig dan volwassenen helmen. Voor kinderhelmen ben je onder de €100 zeker geslaagd.

In welke kleuren zijn de kinderhelmen beschikbaar?

In 6 kleuren zijn de kinderhelmen beschikbaar. Er zijn ook leuke kinderhelmen te bestellen met een stoere print.