Zilveren jethelm: tot 40% korting

Het is erg belangrijk om een goede helm te dragen op de motor. Wij verkopen verschillende soorten Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
en type helmen, waaronder jethelmen met ECE keurmerk. Een jethelm is een helm zonder kinstuk, voor een open zicht op de weg. De jethelmen op deze pagina hebben een zilveren kleur. Vandaag besteld = morgen in huis.

Jethelm in zilveren kleur: de voordelen

Alle helmen die wij verkopen, hebben een ECE keurmerk. Profiteer van onze snelle bezorgservice: vandaag besteld = morgen in huis. Voor meer gedetailleerde informatie over de desbetreffende helmen verwijzen je graag door naar de productomschrijvingen bij de helmen zelf. Deze vind je door op een van de helmen te klikken. 

> Motorhoes kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Waarom een jethelm kopen?

Het verschil tussen een jethelm en een systeemhelm of integraalhelm, is dat een jethelm geen kinstuk heeft. Omdat de helm geen kinstuk heeft, is je zicht extra open tijdens het rijden. Ook heb je minder snel last van condens op je vizier. Omdat de helm geen kinbescherming heeft, is de ventilatie extra goed. 

Daar komt nog bij dat een zilveren jethelm uiterst geschikt is voor brildragers. Door het open ontwerp van de helm, kan je gemakkelijk een bril of zonnebril onder de helm dragen. Zelfs als je (zonne)bril wat groter is, heb je hier geen last van. Een zilveren jethelm zit dan hartstikke comfortabel, ook met een grotere (zonne)bril. Let op: een jethelm heeft in tegenstelling tot een integraalhelm dus een open kinstuk. Wil je van deze voordelen profiteren? Bestel je zilveren jethelm dan direct en je hebt deze morgen al in huis. 

> Profiteer nú van gratis verzending. Ook op deze uitgelichte producten: