HJC helmen met zonnevizier: Nu 40% korting

Met lekker weer de weg op, dat is alleen prettig als je een zonnevizier hebt. De Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
HJC helm met zonnevizier is een verademing. De wereld ziet er een stuk mooier uit wanneer de zon schijnt én je houdt goed zicht op de weg en het verkeer. Dit type helm kan je onder andere als motorhelm of als scooterhelm gebruiken.

Regent het? Ook dan zijn de HJC helmen met zonnevizier een uitkomst. Het vizier zorgt ervoor dat je veel minder last hebt van de regen.

Voorzien van ECE 22.05 keurmerk

Wij vinden hoge kwaliteit belangrijk. Daarom hebben wij in ons assortiment alleen maar helmen die voorzien zijn van het ECE 22.05 kwaliteitskeurmerk. Dit betekent dat deze helmen goedgekeurd zijn voor alle Europese wegen, maar vooral dat de helmen getest én goedgekeurd zijn op basis van de kwaliteit. 

Keurmerk ECE 22.05

En helm krijgt natuurlijk niet zomaar dit keurmerk. Hiervoor moet het aan allerlei strenge eisen voldoen. Zo wordt de helm getest op slijtvastigheid, schokabsorptie en stevigheid. 

Hoe kies je de juiste helm met zonnevizier uit?

Een helm uitkiezen kan best een uitdaging zijn. Ook binnen de HJC helmen met zonnevizier zijn er diverse varianten te vinden. Ga je voor een systeemhelm (met opklapbaar kinstuk) of voor een integraalhelm (met vast kinstuk)? De keuze is reuze waneer je een HJC helm met zonbestendig vizier zoekt.

Wij helpen je graag verder op weg met het vinden van de beste HJC helm met zonnevizier:

  • Het model: bepaal wat voor model je wilt. Ga je voor een jethelm (zonder kinstuk), integraalhelm of systeemhelm?
  • De kleur: met welke kleur durf je wel over straat? Natuurlijk moet de nieuwe helm wel een kleur hebben die bij jou past. Je moet nog jaren met de helm doen.
  • De maat: van maat XS tot XXL. In onze webshop vind je allerlei maten.
  • Accessoires: de nieuwste snufjes, zeker bij HJC helmen zijn deze te vinden. Van bluetooth communicatie mogelijkheden, tot innovatieve ventilatiesystemen en wasbare binnenvoeringen. Bekijk per type helm goed wat de mogelijkheden zijn.

Heb je al enig idee welke HJC helm met zonafweer het gaat worden? We willen nog extra benadrukken dat de maat van de helm echt een belangrijk onderdeel is. Meet de helm heel secuur. Dit doe je eenvoudig met een meetlint. Plaats deze 2.5 cm boven je wenkbrauw en meet vervolgens de omtrek van je hoofd. In de matentabel kun je nu de exacte maat vinden.

Het belang van luchtventilatie in een helm

Veel mensen vergeten om hiernaar het kijken, de luchtventilatie in een helm. Het is belangrijk dat je voldoende frisse lucht binnen kunt krijgen en de HJC helm met zonbestendig vizier niet beslaat. Als er geen goede ventilatie aanwezig is, kan de helm namelijk beslaan door jouw adem of er kan een gebrek aan frisse lucht ontstaan. is daarom handig om bij een helm altijd te controleren of er een luchtventilatiesysteem aanwezig is, zodat je dit soort problemen kunt voorkomen.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu de HJC helmen, waaronder: