HJC helmen met zonnevizier: nu 40% korting

De naam zegt het natuurlijk al een HJC helm met zonnevizier zorgt er voor dat het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

prettiger is om te rijden als de zon fel schijnt. Je kunt op zonnige dagen erg last hebben van de zon en alle UV-stralen die op zo’n dag op je terecht komen. Door een zonnevizier heb je beter zicht wanneer de zon in jouw gezicht schijnt. Daarnaast is het zonnevizier ook handig om de regen uit jouw gezicht te halen, je ziet een stuk meer met een vizier op. 

HJC helm met zonnevizier: tegen alle weersomstandigheden

Een HJC helm met zonnevizier is te krijgen in een integraalhelm, een systeemhelm en een jethelm. De verschillende type helmen kunnen allemaal aangeschaft worden met een zonnevizier. Het is belangrijk dat je daarnaast ook kijkt naar de pasvorm van de helm en de kwaliteit. Alle HJC helmen zijn voorzien van een ventilatiesysteem en zijn ook vaak geschikt voor brildragers. Als je nu een helm aanschaft dan bespaar je maar liefst 40%, want je krijgt 40% korting. 

Het belang van luchtventilatie in een helm

Veel mensen vergeten om hiernaar het kijken, de luchtventilatie in een helm. In een helm adem je namelijk constant gedurende de hele rit. Het is belangrijk dat je voldoende frisse lucht binnen kunt krijgen en de helm niet beslaat. Als er geen goede ventilatie aanwezig is, kan de helm namelijk beslaan door jouw adem of er kan een gebrek aan frisse lucht ontstaan. De toevoer van frisse lucht is erg belangrijk voor de concentratie. Tijdens het rijden heb je voldoende concentratie nodig om te kunnen anticiperen op andere weggebruikers en situaties in het verkeer. Door een tekort aan frisse lucht kan het zijn dat de concentratie minder wordt en je niet goed genoeg meer kunt reageren. Het is daarom handig om bij een helm altijd te controleren of er een luchtventilatiesysteem aanwezig is, zodat je dit soort problemen kunt voorkomen.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu de HJC helmen, waaronder: