Sorteren op:

AXA muuranker: Verzending = gratis

Op zoek naar een nieuw AXA muuranker? Een simpel slot voldoet tegenwoordig niet meer aan de Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
eisen voor een optimale beveiliging. AXA muurankers worden steeds vaker gebruikt om brommers, scooter en motoren nóg beter te beveiligen. Herken je je hierin? Bekijk onze AXA muurankers. Eenvoudig te monteren in een stenen of betonnen muur. Ook geschikt voor betonnen ondergrond.

Een AXA muuranker is eenvoudig te installeren. Ideaal voor in je voortuin of achtertuin. Wanneer het anker is geïnstalleerd, kun je een stevig kettingslot door het anker halen en om je voertuig heen binden. Prettig, want zo kan je scooter of motor niet zomaar weggesleept worden door voorbijgangers met verkeerde intenties.

AXA muurankers: voor alle soorten voertuigen

AXA muurankers worden gebruikt om motoren mee vast te zetten. Dit is belangrijk omdat verzekeringsmaatschappijen een dergelijke mate van beveiliging eisen wanneer een motorverzekering wordt afgesloten. Dat neemt niet weg dat ook andere voertuigen en objecten veel baat kunnen hebben bij het gebruik van een muuranker van AXA.

Een muurbeugel plaatsen

Het plaatsen van een AXA muuranker hoeft niet moeilijk te zijn. Het begint met het zoeken van een goede plek aan de muur. Meet dit dan ook ten opzichte van de hoogte van de wielen van de fietsen, motor of scooter die ermee op slot gezet gaan worden. Vervolgens kunnen de gaten waaraan het anker bevestigd gaat worden, worden geboord. Dit kan met behulp van een bijgeleverde mal, indien deze wordt meegeleverd.

De AXA muurankers moeten op een stabiele ondergrond worden geplaatst. De muur moet niet alleen sterk, maar het liefst ook egaal zijn. Dit maakt het gemakkelijker om een muuranker goed te bevestigen. Dat bevestigen is de volgende stap. Dit betekent dat het product op de plek waar de gaten zijn voorgeboord met behulp van de mal wordt geplaatst. Draai de bouten stevig aan. Dit zorgt er voor dat de muuranker van AXA zijn kracht krijgt.

Heb je advies nodig over het AXA muuranker? Neem contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee.

Bescherm niet alleen je voertuig, maar ook jezelf. Draag voor de veiligheid een helm, maar ook tegen allerlei weersomstandigheden. Helm kopen? Bekijk eens deze uitgelichte producten: