Arai Profile-V helmen: Gratis levering binnen 24 uur!

In eerste instantie zien de Arai Profile-V helmen eruit als doodgewone helmen. Niets is echter minder Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
waar. Onder deze normale uitstraling schuilt een schat aan moderne technieken. Het is daarom ook niet gek dat Arai helmen zeer bekend zijn bij motorliefhebbers. Net als de rest van ons assortiment, wordt de Arai Profile-V helm zonder verzendkosten geleverd. Bestel je de helm daarnaast op werkdagen voor 23:59? Dan ontvang je de volgende dag het product al in huis! Super service voor een super helm.

Arai Profile-V kopen: Wat zijn de voordelen?

Als je besluit om een Arai Profile-V helm te kopen, dan profiteer je van meerdere voordelen. Allereerst is de helm voorzien van een zeer uitgebreid ventilatiesysteem. Zo zijn er 5 inlaten voor ventilatie en 6 uitlaten. Hierdoor is er een constante toevoer van frisse lucht. Erg prettig in een integraalhelm! Natuurlijk is ook het vizier te openen voor extra ventilatie. Het vizier is helder, breed en anti-kras uitgevoerd. Dit heeft als voordeel dat je het overige verkeer eerder kunt zien aankomen. Bij aanschaf van de Arai Profile-V wordt standaard een Pinlock vizier meegeleverd. Een Pinlock vizier zorgt ervoor dat het vizier niet meer kan beslaan. Ook hierdoor behoud je een beter zicht op de omgeving en het overige verkeer.

> Tot wel 40% korting: hoes voor scooter & Schuberth C4 pro!

Verder is deze helm Arai Profile-V zeer stabiel en stil. Dit is erg prettig als je lange afstanden rijdt op de motor. De stabiliteit is te verklaren door de spoilers. Door de spoilers is de Profile-V helm erg aerodynamisch, waardoor de wind over de helm glijdt. Ook de ronde vorm van de buitenschaal helpt hierbij. De buitenschaal van de helmen Arai Profile-V worden overigens gemaakt van glasvezel. Ook worden de buitenschalen met de hand gemaakt. Bij het verwijderen van de binnenvoering is een naam zichtbaar op de binnenschaal. Dit is de naam van de persoon die de helmschaal heeft gemaakt. Erg leuk om te zien wie de helm heeft gemaakt!

> Gratis verzending: Sharktooth Prime & beenkleed scooter!

Helm Arai Profile-V: Waarom je deze helm moet kiezen

De keuze om een Arai Profile-V helm te kopen zal je niet teleurstellen. Dit komt omdat de kwaliteit van de helm gegarandeerd is. De materialen zijn secuur uitgekozen en stuk voor stuk van topkwaliteit. De helm is daarnaast licht van stuk en gaat zeer lang mee. De helm zit heerlijk en de binnenvoering is bovendien uitneembaar en wasbaar. Alles wat je in een helm zoekt, vind je in een Arai Profile-V!

Andere modellen van dit merk: