Topkoffer vandaag besteld = morgen in huis!

Wil je er eens lekker op uit met jouw motor, alleen of met z’n tweetjes? Dan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
is een beetje overbodige bergruimte absoluut geen overbodige luxe. Extra bergruimte op de motor kun je creëren met een topkoffer. Topkoffers zijn koffers die je achter op jouw motor of scooter kunt plaatsen. Deze zijn zeer handig om bijvoorbeeld je regenpak, extra kleding, je slot of zelfs je helm in op te bergen. Je kunt jouw topkoffer uiteraard ook gewoon gebruiken om andere bagage in mee te nemen. Topkoffers kunnen gewoon op slot, dus al jouw spullen zitten veiligen droog in een topkoffer. Wij bieden mooie ruime topkoffers aan met voldoende ruimte voor één of zelfs twee helmen, afhankelijk van het type dat je kiest. Onze topkoffers zijn allemaal uitgevoerd in moderne designs, voorzien van reflectoren en uiteraard van A Kwaliteit. Ze zijn waterdicht en voorzien van hoogwaardige sluitingen en worden geleverd met 2 unieke sleutels.

Universeel

Onze topkoffers zijn universeel, zodat ze op elke motor en elke scooter te plaatsen zijn, mits jouw motor of scooter is voorzien van een rekje achterop. Topkoffers kunnen niet zomaar worden gemonteerd, je hebt er een speciale bevestigingsplaat voor nodig. Bij de topkoffers wordt een universele bevestigingsplaat met standaard fittings inclusief montagehandleiding meegeleverd waarmee je elke topkoffer gemakkelijk op elke motor of scooter met rekje kunt plaatsen. Met een uniek kliksysteem kun je de koffer gemakkelijk van jouw motor of scooter afhalen. Om veiligheidsredenen is dit uiteraard alleen mogelijk als de koffer niet afgesloten is en alleen met jouw unieke sleutel. Het grote voordeel van topkoffers is dus dat je het niet met spanbandjes vast hoeft te sjorren, maar gewoon heel simpel vast en weer los kunt klikken op de meegeleverde bevestigingsplaat.

Verschillende formaten

Topkoffers zijn in diverse maten leverbaar, van klein tot groot, bijvoorbeeld in 28, 36 of 48  liter. In een 28 liter uitvoering past met gemaakt een helm, terwijl in de 48 liter uitvoering zonder problemen 2 helmen kunnen worden geplaatst. Uiteraard kun je het ook gewoon gebruiken voor het meenemen van extra bagage.

Handig

Topkoffers op jouw motor of scooter zijn altijd handig. Je kunt er heel eenvoudig je beste motorhelm of slot of andere zaken in opbergen als je ergens naar toe bent gereden, maar je kunt het ook gebruiken om extra bagage mee te kunnen nemen. Niet voor niets dat topkoffers ontzettend veel worden verkocht.

Rijeigenschappen

Uit diverse reacties blijkt dat de rijeigenschappen van jouw motor of scooter niet erg worden beïnvloed door een topkoffer. Alleen bij zeer hoge snelheden zul je er iets van kunnen merken als je alleen op de motor zit. 

Naast een topkoffer ook een nieuwe helm kopen?