Fietshelm kopen: Tot 40% korting!

Nederland is natuurlijk fietsland bij uitstek. Dat wat vroeger al zo en dat is misschien tegenwoordig Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
nog wel meer. Met name het vlakke landschap en de korte afstanden zorgen ervoor dat in Nederland de fiets een uitstekend vervoermiddel voor zowel het praktische nut als het recreatieve gebruik. Nederland heeft dan ook niet voor niets de hoogste fietsdichtheid ter wereld met in totaal 19 miljoen bruikbare fietsen. Van alle Nederlanders heeft ruim 84% één of meer fietsen in de schuur staan waarmee gemiddeld 2,5 kilometer per dag wordt gefietst. Dat betekent gemiddeld ruim 900 kilometer per persoon per dag oftewel ongeveer 15 miljard kilometer met z’n allen.

Het moge dan ook duidelijk zijn dat ook op de fiets onze veiligheid van het allergrootste belang is. Een fietshelm is niet geschikt voor scooters of motoren. Voor een motor dien je een motorhelm te dragen. Voor een scooter kun je bijvoorbeeld een goedkope jethelm kopen.

Voor iedereen

Fietshelmen zijn er voor iedereen. Naast fietshelmen voor kinderen zijn er ook fietshelmen voor volwassen. Al deze helmen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren en allemaal zijn ze goedgekeurd. Er zijn zelfs helmen met verlichting verkrijgbaar die voor extra zichtbaarheid zorgen. Bijna alle fietshelmen zijn in maat verstelbaar, dus zit je met de maat altijd goed. Een goede fietshelm is comfortabel, biedt ventilatie en zit als een tweede huid op je hoofd. Wij hebben fietsen helmen voor kinderen en volwassenen.