Waar worden motorraces gehouden?

Voor motorliefhebbers worden er jaarlijks veel races georganiseerd, zowel in binnen- als buitenland. Je gaat er naar toe als toeschouwer maar als je zelf een motor hebt is deelnemen, indien mogelijk, uiteraard ook erg leuk.

waar worden motorraces gehouden

> De Shark Evo One 2 helmen: Kies zelf uw aflevermoment & plek!

Waar kun je racen?

Voor een goed overzicht van alle races die gehouden worden kan je het beste zoeken op Google, hier kan je je specifieke wensen meteen in je zoekopdracht meenemen. Je vindt er diverse websites waarop alle races staan die plaatsvinden in een bepaald seizoen. Kijk wat je leuk vindt en plan zo je uitstap. Je kunt er altijd voor kiezen als toeschouwer te gaan. Als je zelf ook wilt racen zoek je het beste naar races waarvoor jouw motor in aanmerking komt. Bepaalde races worden alleen gehouden in verschillende categorieën en zijn niet altijd toegankelijk voor alle motoren. Zo worden er bijvoorbeeld aparte wedstrijden gehouden voor motoren met een zijspan.

> De Shark Drak: Verzending = gratis!

Overnachten in een hotel of op een camping

Heb je een leuke race gevonden om aan mee te doen? Meld je dan altijd van tevoren aan, zodat je verzekerd bent van een startplaats. Regel ook van tevoren je verblijf goed. Veel races duren meer dagen. Soms verblijf je op een camping, maar een hotel boeken in de buurt kan natuurlijk ook. Voordeel van dichtbij het circuit verblijven is dat je veel ziet en ook veel van de sfeer meekrijgt. Races duren vaak langer dan een dag, soms een weekend maar soms ook langer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de TT in Assen. Bij deze race organiseert men in de week voorafgaand aan de zondag waarop de laatste race plaatsvindt ook veel andere zaken. Denk hierbij aan:

  • Trainingsrondes
  • Kwalificatierondes
  • maar ook feesten en muziek.

Om zoveel mogelijk te genieten van je race en de hele uitstap neem je natuurlijk ook deel aan de verschillende activiteiten.

> Bekijk de populaire jethelmen: vandaag besteld = morgen in huis

Motorhelmen

Scorpion Exo-tech Solid - Wit
Scorpion Exo-tech Solid - Wit
Onze prijs (Incl. BTW)
Normale prijs  299,90 Vanaf  278,90
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Schuberth C4 Pro - Fluor Geel
Schuberth C4 Pro - Fluor Geel
Onze prijs (Incl. BTW)
Normale prijs  599,95 Vanaf  449,95
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Shark D-Skwal 2 Zarco - Mat Antraciet / Zilver
Shark D-Skwal 2 Zarco - Mat Antraciet / Zilver
Onze prijs (Incl. BTW)
Normale prijs  249,99 Vanaf  189,95
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*