ART sloten van Helmonline: Vandaag besteld = morgen in huis!

Er zijn maar weinig dingen in het leven zekerder dan de aantrekkelijkheid van een gloednieuwe motor. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

65 producten in totaal

Filteren

65 producten in totaal

Filteren
Houdt gelegenheidsdieven en notoire criminelen op afstand door je kostbare tweewieler te beschermen met een ART slot. En wel door één die goedgekeurd is door de gelijknamige stichting. Bij ons vind je ‘m: een slot ART goedgekeurd voor jouw motor.

Slot ART goedgekeurd kopen

De stichting ART maakt zich hard voor diefstalpreventie. Daarom onderwerpt de stichting ART sloten aan stevige testrondes waar de weerbaarheid van ART sloten flink op de proef worden gesteld. Er wordt hard aan geduwd en getrokken om een ART slot goed te keuren voor gebruik. Is het slot ART goedgekeurd? Dan ontvang het ART slot een certificering waarmee wordt aangetoond dat het slot voldoet aan de laatste eisen en technieken. Een hele opluchting wanneer u op zoek bent naar ART sloten waarmee u uw motor veilig op slot kunt zetten.

Voortaan hoeft u uw adem niet meer in te houden wanneer u uw motor achterlaat. Met ART slot is de kans stukken minder aanwezig dat een crimineel er met uw slot vandoor gaat. Mocht dit wel gebeuren? Dan kunt u zicht beroepen op uw motorverzekering. Dan dient u er natuurlijk wel eentje af te sluiten.

Verschillende soorten ART sloten

ART sloten zijn te bestellen in verschillende gradaties. Van 1 tot 5. Hoe hoger de sterren zijn van een ART slot, hoe hoger de preventiewaarde. Vanzelf sprekend heeft 5 dan de hoogste waarde. Hoe weet je dan welk ART slot je moet aanschaffen? Over het algemeen kiezen de meeste mensen voor een ART 2 slot voor fietsen. Dit ART slot is ook de minimale eis voor een fietsverzekering.

Welk ART slot is nodig voor een voertuigverzekering?

  • ART 1: -
  • ART 2: minimale eis fietsverzekering
  • ART 3: voor fiets en scooter
  • ART 4: voor een motor
  • ART 5: voor een motor

ART 1 heeft naar de maatstaven van de verzekering een te lage preventiewaarde.

Bestel op tijd en ontvang morgen!

Bekijk onze ART sloten in onze online voorraad. Heb je je keuze kunnen maken? Zorg dan dat je besteld vóór 23:59. Dan kun jij je motor de volgende dag tijdens een mooie motortocht je motor tijdens de pauze met een slot ART gerust onbeheerd achterlaten.