Sorteren op:

Oranje brommerhelmen: snelle bezorging

Wie op de brommer wil opvallen kan erover nadenken om voor oranje brommerhelmen te kiezen. Dit Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
 1. VINZ Stelvio mat oranje jethelm fashionhelm scooterhelm motorhelm vooraanzicht zwart visier
  VINZ Stelvio - Mat Oranje
  Rating:
  97%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  99,95 Vanaf  79,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
is een trend die de laatste tijd steeds vaker te zien is. Dit komt natuurlijk niet in de laatste plaats door de mooie afwijkende kleur. Daarnaast is het ook zo dat juist deze helmen aantrekkelijk zijn om te kopen vanwege de goede prijs en de aantrekkelijke voorwaarden. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de manier waarop met bezorging wordt omgesprongen. Dit wordt gratis verzorgd en gebeurt de volgende dag wanneer voor 23.59 besteld is. Dit is een groot voordeel te noemen.

Een oranje-kleurige brommerhelm die besteld wordt, hoeft niet aan specifieke eisen op het gebied van model te voldoen. Alle modellen kunnen gratis worden bezorgd. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden. Bovendien is de kostprijs hiervoor niet alleen lager vanwege het ontbreken van verzendkosten. Ook de kortingen die vergaard kunnen worden spelen hierin een zeer voorname rol. Om die reden is het altijd aantrekkelijk om te bekijken welke brommerhelm in oranje kleur leuk is.

Brommerhelm oranje: welke onderdelen zijn essentieel?

Zodra de keuze voor een bepaalde kleur is gemaakt moet de oranje brommerhelm natuurlijk ook getoetst worden aan de hand van een flink aantal kwaliteitskenmerken. Wanneer deze zaken goed verzorgd zijn kan de goedkope helm immers zonder zorg gedragen worden. Dit is in flinke mate belangrijker dan de kleur en de prijs. Het is dan ook goed om in ieder geval een aantal van deze kenmerken alvast te kennen. Door hier op te letten kan veel veiligheid worden geboden. Het betreft dan:

 • Helmschaal gemaakt van thermoplast
 • Een vizier dat antikras en anti-condens is
 • Voldoet aan keurmerk ECE
 • Comfortabele en wasbare binnenvoering

Vanuit dit oogpunt is het dus duidelijk dat de keuze voor een oranje brommerhelm vooral gemaakt moet worden op het vlak van comfort. Zaken zoals de pasvorm en het gebruiksgemak mogen daarin niet onderschat worden. Weeg dit mee bij het beslissen van de aankoop van een specifiek model.

> De Shark Skwal 2 helm: Kortingen tot wel 40%!

Het soort helm voor de snelweg

Hoewel een jethelm altijd populair is op de brommer, en deze ook aan kwaliteitseisen voldoet, is het de vraag of het slim is om deze ook op de motor op de snelweg te dragen. Daarbij mag niet vergeten worden dat een helm die aan keurmerk ECE 22.05 voldoet hier altijd geschikt voor is, ook de jethelm. Toch wordt vaak aangeraden om desondanks voor een systeemhelm of integraalhelm te kiezen. Dit heeft vooral te maken met de mate waarin geluidshinder beperkt kan worden. Bij de open onderkant van een jethelm is dit probleem groter.

> Motorhelm kopen? Bij Helmonline ben je bij het juiste adres voor allerlei type helmen. Hier een aantal helmen uitgelicht: