Shark Ridill Blank helmen: gratis verzending

Bij ons in het assortiment vind je Shark Ridill Blank helmen voor een aantrekkelijk prijs. Daardoor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is het kiezen voor een model uit deze reeks al direct een stuk gemakkelijker. Het kiezen voor deze helm is echter vooral van belang wanneer een goede stevige helm gezocht wordt, die comfort biedt, maar er ook gewoon goed uitziet. Dit komt omdat de helm een update is van een reeds bestaande reeks. 

Ridill Blank helm van Shark

Natuurlijk is het belangrijk dat bij de ontwikkeling van helmen zoals de Ridill Blank van Shark veel aandacht aan modegevoeligheid wordt besteed. De helm heeft het volgende te bieden:

  • Een buitenschaal van injected thermoplastic
  • Een ingebouwd zonnevizier
  • Antikras vizier
  • Geschikt model voor brildragers

Door het zonnevizier en de mate waarin de helmen Ridill Blank van Shark geschikt zijn voor brildragers, is het zo dat de helm aangenaam is om mee te rijden. Juist voor de fijne zomers ritjes zijn de modellen uit deze Shark helmets reeks zeer geschikt. Daarbij komt ook dat door de vorm van de helm er minder hinder van weerstand en geluidshinder door de wind wordt ondervonden. Ook dit maakt het een stuk prettiger om op de scooter of motor te stappen. Zeker ook omdat de Shark Ridill helm zeer comfortabel zit door de fijne pasvorm die hij heeft.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk alle Shark jethelmen!

Goed zicht in de regen houden

Een belangrijk punt als het gaat om de keuze voor de helm is de mate waarin zicht door het vizier onder alle omstandigheden wordt gehouden. Een helm zoals de Shark Ridill Blank heeft bijvoorbeeld een geïntegreerd zonnevizier. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang dat er goed zicht wordt behouden in de regen. Voor de meeste vizieren geldt dat de regen er gemakkelijk af druppelt. 

> De Shark motorhelm online bestellen: Gratis verzending!

Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door het vizier zo nu en dan te bewerken met speciale middelen. Dit zijn middelen die zorgen dat het vizier nog net iets beter waterafstotend wordt. Zo lopen de druppels er nog gemakkelijker af.

Bekijk ook onze andere modellen: