Scorpion EXO-520 Air Solid: Op werkdagen besteld = volgende dag in huis!

De nieuwe EXO-520 Air helmen van Scorpion zijn geweldige helmen. Deze integraalhelmen zijn zeer populair onder Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
motorrijders. Dit heeft mede te maken door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De helmen van Scorpion zijn namelijk voorzien van moderne technologie en hoogwaardige materialen. De prijs blijft daarentegen altijd erg scherp. Dit maakt de helmen tot de ultieme motorhelm. Daarnaast heb je bij ons op HelmOnline het voordeel dat als je op werkdagen een bestelling plaatst, je de volgende dag het product thuis afgeleverd krijgt. Dit kan eventueel ook op een ander adres als dit gewenst is. Denk hierbij aan het adres van werk of het adres van een vriend of vriendin.

Scorpion EXO-520 Air Solid motorhelm: Wat zijn de voordelen van deze helm?

Om te beginnen zijn deze helmen van Scorpion voorzien van een helder anti-kras vizier. Dit vizier is extra breed uitgevoerd, zodat je een breed gezichtsveld hebt. Je kunt hierdoor het overige verkeer eerder waarnemen. Daarnaast is het vizier voorbereid op een Pinlock vizier. Dit betekent dat je eenvoudig een Pinlock vizier op het heldere vizier kunt monteren. Een Pinlock vizier zorgt ervoor dat het vizier niet meer beslaat. Je hebt hierdoor altijd een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer. Dat is nog niet alles! De Scorpion EXO-520 helmen zijn namelijk ook voorzien van een zonnevizier. Het zonnevizier heeft als voordeel dat je nooit meer een zonnebril hoeft te dragen tijdens een motorrit of scooterrit. Het zonnevizier is overigens eenvoudig te bedienen aan de zijkant van de helm. Dit kan zelfs met handschoenen aan worden gedaan.

Net als veel andere Scorpion helmen, is de Scorpion EXO 520 Air Solid helm voorzien van een binnenvoering van Kwikwick2. Dit materiaal is erg zacht waardoor de helm heerlijk op het hoofd zit. Ook is de binnenvoering hypoallergeen. Dit betekent dat de binnenvoering weinig tot geen allergische reactie oplevert bij mensen die hier normaal gevoelig voor zijn. Voor het gemak is de binnenvoering uitneembaar en wasbaar. Let er wel op dat je de voering wast met water niet warmer dan 30 graden Celsius. Warmer water kan de voering laten krimpen, waardoor het niet meer goed in de helm past. Was bij voorkeur met de hand. Als je de binnenvoering in een wasmachine wast, gebruik dan een waszakje. Dit voorkomt dat de voering ergens achter blijft haken, zodat er minder snel schade op de voering komt.

Helm Scorpion EXO-520 Air Solid: Past als een jas!

De EXO-520 Air helmen van Scorpion passen iedereen als een jas. Dit komt omdat de wangstukken opblaasbaar zijn. Hierdoor kun je naar persoonlijke wens de wangstukken vullen met lucht. Dit heeft als voordeel dat de helm bij bijna iedereen perfect aansluit om het hoofd. De helmen zijn hierdoor niet alleen mooi en functioneel, maar zitten ook nog eens heerlijk. Dit in tegenstelling tot helmen waarbij de wangstukken niet opblaasbaar zijn. Benieuwd naar de voordelen van deze helmen? Bestel er dan vandaag nog een en profiteer van de gratis verzending op het gehele assortiment!

Helemaal fan van Scorpion Exo 520 helmen? Bekijk dan ook eens de andere modellen van de Scorpion 520 Air: