Een antraciet jethelm kopen: voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis

Wil je een jethelm aanschaffen? Hier vind je namelijk ons complete aanbod antraciet jethelmen. Alle helmen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
die wij verkopen, hebben het bekende ECE keurmerk. Bestel je jouw jethelm vandaag voor 23:59 uur, dan heb je jouw nieuwe helm morgen al in huis. Dit betekent dat je morgen al een ritje kunt maken met jouw nieuwe antraciet jethelm.

40% korting: Online antraciet jethelm

Wij geven flinke kortingen op onze jethelmen. Ook als je een antraciet jethelm wil kopen, kun je veel geld besparen door jouw helm bij ons te bestellen. Sommige antraciet jethelmen worden met 10 procent korting verkocht, maar er zijn ook helmen die met 40 procent korting de deur uit gaan. Koop je bij ons een helm, dan kun je tientallen euro’s besparen zonder hier enige moeite voor te moeten doen. Antraciet jethelmen zijn als kwalitatieve scooterhelm en motorhelm te gebruiken.

> De Shark Evo One helm: Vandaag besteld = morgen in huis!

De voordelen van een jethelm

Een jethelm is een vrij eenvoudige helm, die niet uitgerust is met een kinstuk. Dit in tegenstelling tot de systeemhelm, die een opklapbaar kinstuk heeft. De jethelm heeft dan ook een op en top ‘open’ design.

Koop je een jethelm, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van deze helm, zijn de volgende:

  • Een jethelm biedt vrij zicht tijdens het motorrijden. Zeker bij lekker weer is dit ideaal.
  • Draag je een jethelm, dan heb je geen last van condens op het vizier. Dit komt omdat de helm aan de onderzijde open is, waardoor er geen condens kan ontstaan.
  • Een jethelm is ideaal voor mensen met een (zonne)bril. In de open helm is namelijk meer dan voldoende ruimte voor een bril, zelfs voor een groter exemplaar.

> Profiteer van korting tot wel 40%. Ook op deze uitgelichte producten: