Ervaringen via Kiyoh Klantenbeoordeling:

 

 

 

Ervaringen via de mail:

De helm is binnen gekomen. Bedankt voor de snelle levering van dit topproduct. ben zeer tevreden!!!!
Mark, 20-08-2011
Bedankt voor uw supersnelle en goede service
Fam .Visser Ureterp, 01-08-2011
Bedankt voor de snelle levering en goede service! De matencalculator heeft mij de goede maat geadviseerd.
Janneke, 24-06-2011
Geweldige service! Bedankt Petra!
John vd Meer , 01-05-2011
Wilde even laten weten dat mijn Smoke Vizier LS2 FF350 binnen is!!!! Super snel!
Als ik dat had geweten had ik hem bij de helm al gelijk bijbesteld! wat een verbetering!
Super bedankt weer is voor de goede service
Rene, 14-04-2011
bedankt voor de helm , goede informatie ,zeer snelle afhandeling en bezorging ,de volgende dag al aan huis bezorgd..
kortom ,...goede zaken toegewenst .goed bezig !!
Cas
, 27-03-2011
Ik heb vanochtend de helm ontvangen. Hartelijk dank voor het snelle regelen ben er erg over te spreken.
S. van Meurs, 04-02-2011
In het begin was ik bang om een helm online te kopen, maar door jullie matencalculator ging het gelukkig helemaal goed!
Hartstikke bedankt!
S. Berendse, 30-01-2011
Jullie zijn inderdaad de goedkoopste! Bedankt voor de snelle levering!
J. Brouwer, 28-01-2011
Gelukkig heb ik mijn helm geruild tegen de Dusty hij staat erg mooi!
P. Sannebeek
, 26-01-2011
Gisteren besteld en vandaag al in huis! Dank hiervoor!
B. Biersma
, 20-01-2011
Tophelm! Bedankt!
K. Wouterse
, 12-01-2011
Ik heb em vandaag binnengekregen, bedankt en jammer van dat TNT gedoe.
Succes met het verkoop en nogmaals bedankt voor de superservice!

Y. Sahin
, 26-10-2010
Vanmorgen heb ik mijn bestelde LS2 Delta Edition zwart, binnengekregen.
Het is snel geleverd, voor een uitstekende prijs.
Deze systeemhelm past goed bij mijn zwarte Gilera Runner.
Pasvorm is super, kortom de hele functionaliteit van deze LS2 helm, is zoals het moet!

Jop
, 24-10-2010

Hij is binnen, bedankt dat u er een xs van heeft gemaakt hij zit namelijk perfect!!!! Mooi helmpie voor een mooi prijsje!
René, 18-09-2010
ik heb hem binnen hij is perfect.
joey, 11-07-2010

Ik heb de helm inmiddels al binnen. Goed gedaan van jullie
P. Schrik, 10-07-2010
Mijn eerste ervaring is buitengewoon bevredigend ik heb de levering van de helm City Glans Wit met een sneltreinvaart ontvangen en alles is zoals het op de site wordt beschreven kortom een buitengewone goede service voor een goede en betaalbare helm.
Anita Bensink , 30-05-2010
Beste helmonline, ik heb m'n fashionhelm net binnen gekregen. Hij past erg god. Dank!
Simon de Roos, Utrecht , 06-05-2010
ik kom thuis en hij ligt klaar in de gang. Dank je wel voor de snelle verzending! Gr. Mark!
Mark Appel , 27-04-2010
Ik heb de Fashion matzwart aan m'n zoon voor z'n verjaardag gegeven voor op z'n Vespa LX en hij vond hem geweldig!
Henk-Jan Broersma Leiden, 19-04-2010
Ik heb mijn GPA Aircraft binnen en hij zit geweldig! Bedankt Helmonline.
Pim Veenendaal, 2-03-2010
Eergisteren besteld en vandaag mijn fashionhelm al in huis.
Tjitske de Meijs, 23-01-2010