• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Tourmax helmen: korting tot 40%

Brengt u dagelijks veel tijd op uw motor door en bent u een echte kilometervreter; dan heeft u behoefte aan een goede helm. U hebt dan behoefte aan een helm die optimaal comfort biedt en die daarnaast heel veel stevigheid en bescherming geeft.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Wanneer dit de eisen zijn die u aan een helm stelt is de Caberg Tourmax helm de beste keuze. Dit is namelijk een helm die helemaal gemaakt is om voor lange afstanden en in alle weersomstandigheden gebruikt te worden. Onder zulke omstandigheden heeft u namelijk behoefte aan bepaalde functionaliteiten en die zitten niet in elke helm ingebouwd.

Tourmax helmen van Caberg: wel of geen kinbak dat is de vraag

Kiest u voor een toerhelm, dan zal de keuze bijna altijd vallen op een kinbak vastzitten. Wanneer het echter heerlijk zonnig weer is, zit zo’n kinbak behoorlijk broeierig. Het is dan ook fijn om deze omhoog te kunnen klappen. Met de Tourmax helm van Caberg is dat geen enkel probleem. U schuift hem gemakkelijk omhoog waarmee er direct ook meer lucht de helm in komt. Neemt u een hobbel, dan is het gelukkig niet de vraag of de helm weer terug klapt. Er zit namelijk een schuif op de helm waardoor deze in de ingestelde stand blijft staan door alle omstandigheden heen. U bepaalt zelf wanneer de helm weer als een integraalhelm zit. De voordelen van zo’n helm zijn dus:

 • De helm is als twee soorten helmen te dragen.
 • De binnenvoering is er makkelijk uit te halen (om deze te wassen).
 • De helm is bluetooth-ready, alle voorbereidingen zijn al getroffen om een bluetooth set te gebruiken.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Profiteer nu en bestel Caberg Droid of een Caberg Jackal!

Er zijn twee typen motorrijders; de motorrijders die door alle weersomstandigheden heen rijden naar bijvoorbeeld hun werk. Daarnaast zijn er de zonnerijders en zondagsrijders. Zij stappen alleen bij mooi weer op de motor om samen met hun vrienden te toeren. Juist voor hun is het van groot belang dat een motorhelm comfortabel zit. De binnenvoering van een helm kan het echter flink te verduren krijgen in de zomer.

> Vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd: De Caberg Duke helmen!

Gezellig praten onderweg

Door de warmte in een helm gaat u zweten waardoor de lucht u al tegemoet komt bij het afzetten van de helm. Het is dan ook fijn dat u de binnenvoering van een Caberg Tourmax helm kan wassen wanneer hij teveel gaat ruiken. Niet alleen voor een ander, maar ook voor uzelf is het fijn wanneer de helm fris ruikt tenslotte. Gaat u toeren met vrienden, dan is er nog iets waar u op moet letten. Praten aan jullie stamtafel in het café is fijn, maar veel motorrijders – u en uw vrienden vast ook – vinden het fijn om te communiceren onder het rijden. Dit gaat redelijk eenvoudig wanneer u gebruik maakt van een communicatiesysteem. Caberg heeft een eigen systeem wat ze voor motorrijders inbouwen; het Caberg Easy Speak Bluetooth systeem. De Caberg Tourmax helmen zijn voorbereid voor de installatie van dit systeem. Gaat u rijden met vrienden, dan is het plug and play.

> De Caberg Ghost  of Caberg duke II helm online bestellen: Verzending = gratis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen