Caberg Uptown Legend helmen: nu tot 40% korting

Een praktische helm voor een lage prijs is hoe je de Caberg Uptown Legend kan omschrijven. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Deze lage prijs is vooral te danken aan de korting welke je op de aanschafprijs krijgt. Verder scheelt het ook dat je niets betaald voor de verzending en dat je korting op accessoires krijgt. De korting op accessoires krijg je onder andere bij de aanschaf van een muuranker, een motorslot of een communicatieset. De Caberg Uptown Legend is geschikt om een communicatieset in te plaatsen, en het vizier is geschikt om een Pinlock lens op te plaatsen. De helm is verkrijgbaar in verschillende maten. Om te weten welke maat helm geschikt is voor jou, is het wel belangrijk om de omtrek van je hoofd op te meten. Op onze website staat een tabel waarin staat welke hoofdomtrek bij welke maat helm hoort.

Uptown Legend motorhelm van Caberg: snelle levering

Doordat wij altijd een flinke voorraad aanhouden, kunnen wij Caberg Uptown Legend motorhelmen snel leveren. Bestel je de Uptown Legen motorhelm van Caberg op een werkdag, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Bij de meeste Caberg Uptown Legend helmen krijg je ook een zak meegeleverd waar je de helm in op kunt bergen. Daarnaast hebben de Uptown Legend helmen de volgende voordelen:

  • Een ingebouwd zonnevizier.
  • Een tweede schaalmaat voor een betere pasvorm.
  • De helm is klaar om een draadloze communicatieset in te plaatsen.
  • De binnenvoering is uitneembaar.

Het is belangrijk om een helm te kopen waar je de binnenvoering los kunt halen, zodat je deze makkelijk schoon kunt maken. Zeker wanneer je regelmatig de helm op hebt, is het slim om elke paar weken de binnenvoering schoon te maken. Doordat de binnenvoering ook zweet opneemt, is het een plek waar bacteriën graag nestelen.

Een nieuwe helm of tweedehands?

Er zitten verschillende nadelen aan het kopen van een tweedehands helm. Het belangrijkste nadeel is dat je niet weet wat er met de helm is gebeurd, en hoe hier mee is omgegaan. Wanneer de vorige eigenaar de helm op de grond heeft laten vallen, kan het zijn dat de beschermende binnenlaag is aangetast. Dat je van buiten geen schade ziet, zegt niets over deze binnenlaag. Zoals je weet vormt een nieuwe helm zich naar de pasvorm van de drager. Ben je de tweede drager, dan zal de binnenvoering van de helm zich ook niet naar jouw pasvorm kunnen vormen. Daardoor zal een tweedehands helm nooit zo fijn zitten als een nieuwe helm. Natuurlijk kan een tweedehands helm goedkoper zijn, maar door de lage prijzen van nieuwe helmen hoeft dit verschil niet groot te zijn. Een nieuwe helm gaat ook langer mee, waardoor je er langer plezier van hebt, en het prijsverschil over de jaren nog kleiner is. Voor die paar tientjes verschil, kun je dus veel beter een nieuwe helm kopen dan een tweedehands.

Korting tot wel 40%: Bekijk eens deze Caberg modellen:

De helm reinigen

Door een motorhelm regelmatig schoon te maken, blijft deze er als nieuw uitzien. Hier heb je niet alleen zelf veel plezier van, het is ook nog eens hygiënisch. De buitenkant van de helm kun je oppoetsen, zodat deze weer glimt als nieuw. Het vizier kun je met een katoenen doek, of met speciale schoonmaakmiddelen reinigen. Hierdoor maak je het moeilijker voor vuil om aan het vizier te hechten. De binnenkant kun je schoonmaken, door de binnenvoering en de wangkussens los te halen. Let er goed op welk schoonmaakmiddel je van de fabrikant mag gebruiken om de binnenvoering schoon te maken. Laat de binnenvoering na het schoonmaken goed drogen voor je deze terug plaatst in de helm. Het vizier kun je aan de buitenkant ook inspuiten met vuilwerende spay. Deze spray heeft niet alleen een vuilafstotende werking, maar zorgt er ook voor dat water niet op het vizier blijft zitten. Tijdens een regenbui glijden de druppels dan gelijk van het vizier af, waardoor je een beter zicht hebt.

Bekijk ook eens deze andere Caberg Jet helmen modellen: