Caberg Drift helmen: gratis thuisbezorgd in 24u!

Het is bij het dragen van een helm niet alleen belangrijk dat het hoofd goed wordt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
beschermd tegen eventuele klappen bij een val. Het is ook steeds belangrijker geworden om het zicht te optimaliseren. Het verkeer wordt steeds drukker en de voertuigen steeds sneller. Caberg Drift helmen kunnen hier goed bij helpen. Bijvoorbeeld doordat het vizier zelf regulerend is waar het gaat om de lichtinval. Dit zorgt dat altijd het ideale zicht verkregen kan worden. Dit maakt het een stuk veiliger dan helmen in het verleden waren.

Dit is een extra voordeel naast een hele reeks andere belangrijke kenmerken die voor alle Caberg helmen gelden. Denk bijvoorbeeld aan de keurmerken die hiervoor in het leven zijn geroepen. Het belangrijkste keurmerk is het ECE 22.05. Aan de hand van dit merk is te bepalen hoe veilig de helm is voor de openbare weg in Nederland. Zowel binnen de bebouwde kom als buiten de bebouwde kom is dit belangrijk.

Helm van Caberg Drift: het kiezen van het juiste model

De helm Caberg Drift is niet alleen maar in één model verkrijgbaar. Er zijn zeer veel variaties op deze helm te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan de kleur, maar ook aan een aantal extra’s met betrekking tot het ontwerp. Dit maakt het ook mogelijk om de helm enigszins te personaliseren. Voorbeelden van zaken die kunnen worden beïnvloed om op die manier een persoonlijke helm te krijgen zijn bijvoorbeeld:

  • De kleur van de helm
  • Het design van de hem
  • De maat van de helm
  • De afwerking van de helm

Wat daarbij ook belangrijk is, is dat de wensen de prijs van de helm kunnen beïnvloeden. Het is namelijk zo dat sommige helmen duurder zijn omdat er meer opties op zitten. Wie dus een goede kwaliteit wil, maar wel een beperkt budget heeft, zal de verschillen even met elkaar moeten vergelijken om op die manier tot de juiste keuze te komen. Bovendien zijn er vaak kortingen te krijgen op de aankoopprijs. We hebben de volgende Caberg Drift modellen:

De juiste maat helm bepalen

Hoe bepaalt u de maat van de helm? Dit is heel gemakkelijk. Het is namelijk zo dat de maat van de helm afhangt van de omtrek van het hoofd. Dit is te meten met behulp van een meetlint. Het aantal centimeters dat hier uitkomt, is te vergelijken met de cijfers in de matentabel op de website. Die corresponderen dan weer met de helmmaat die hierbij hoort. Het is belangrijk om een goede maat helm te kiezen. Een te strakke helm, maar ook een te wijde helm is minder veilig.

Bekijk ook eens deze andere Caberg modellen in ons assortiment: