Wat is de beste motorhoes?

Nu je de drukke werkweek eíndelijk achter de rug hebt, kun je genieten van de geplande motorrit. Of misschien zelfs motorvakantie. De nodige bagage en een voorraad eten en drinken zijn inmiddels veilig opgeborgen. Ook de motorhoes zit in koffer. Natuurlijk hoop je niet op regen, maar je weet het nooit.

Na uren toeren kom je aan op de plaats van bestemming. De donkere lucht voorspelt helaas niks goeds. De eerste spetters zijn al voelbaar. Je vist uit voorzorg de motorhoes uit de koffer, maar onverhoopt blijft motorhoes ergens haken. Het resultaat: een gapend groot gat in je motorhoes. Dikke pech. En een natte motor.

Zo kies je de beste motorhoes

Motorhoezen zijn in alle soorten en maten te koop. Voor goedkope prijzen en voor wat meer centen. Wil je een motorhoes kopen, dan is het natuurlijk belangrijk om voor kwaliteit te gaan. Zo weet je zeker dat de motor goed beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf. Wat maakt een motorhoes tot de beste motorhoes?

  1. Kwaliteit: de kwaliteit is natuurlijk uiterst belangrijk. Zo doe je niet alleen langer met de motorhoes, maar ook langer met je motor. En díe wil je uit alle macht beschermen.
  2. Waterdicht: het is enorm belangrijk dat de motorhoes waterdicht is. Een motorhoes voor buiten beschermt jouw trots tegen regen, sneeuw en hagel.
  3. Hittebestendig: een motorhoes moet goed tegen hitte kunnen. Mocht de motorhoes tegen de warme uitlaat aankomen, dan blijft deze onbeschadigd dankzij het hittebestendige materiaal.
  4. Elastische onderkant: om een motorhoes optimaal te kunnen gebruiken, is het raadzaam om een motorhoes te kopen met een elastische onderkant. De motorhoes sluit zo keurig aan de onderzijde van de motor.

Dit is de winnaar!

De motorhoes van VINZ is absoluut de winnaar. Deze motorhoes is de beste in zijn soort. VINZ motorhoes voldoet niet alleen aan bovenstaande eisen, maar heeft nog veel meer voordelen:

  1. In 4 maten verkrijgbaar
  2. Inclusief opbergtas
  3. Dubbel gestikt polyester voor lange duurzaamheid
  4. 2 gaten in de hoes voor de kettingsloten
  5. Gratis bij jou thuis afgeleverd

> Bekijk ook eens onze scooterhoezen!