Een nieuwe helm kopen? Dit zijn de 5 populairste Shark modellen

Is jouw motorhelm aan vervanging toe? Dan kun je een helm van het bekende merk Shark kopen. Dit merk heeft door de jaren heen vele verschillende motorhelmen op de markt gebracht. De ene helm is erg populair, de andere helm zie je wat minder vaak. Wel hebben alle helmen van Shark één ding met elkaar gemeen: ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit.

Ben jij benieuwd welke helmen van Shark het beste verkocht worden? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we de vijf populairste Shark modellen voor je op een rijtje.

Top 5 Shark helmen

De helmen die in dit artikel aan bod komen, zijn de volgende:

  • De Shark Raw
  • De Shark Openline
  • De Shark Nano
  • De Shark Evoline 3
  • De Shark Ridill

Hieronder lees je meer over deze populaire motorhelmen.

De Shark Raw

De Shark Raw is een jethelm met een stoere uitstraling. De helm ziet er niet alleen goed uit, maar is bovendien erg comfortabel. Je kunt hier dan ook urenlang prettig mee rondrijden.

Het vizier van de Shark Raw is donker getint, voor een extra goed zicht bij zonnig weer. Ook is het vizier anti-fog behandeld en krasvast. Dit betekent dat er geen condens op het vizier kan komen en dat krassen geen kans maken bij de Shark Raw jethelm.

De Shark Openline Prime

De Shark Openline Prime is een systeemhelm die je op de motor kunt dragen, maar ook op de scooter. De helm is comfortabel, heeft een origineel design en een trendy uitstraling. Daarnaast heeft de helm een perfecte pasvorm, ook voor brildragers. Dit komt door het 'easyfit' systeem van Shark.

> Bestel nu een Caberg Duke helm: Verzending = geheel gratis!

De Shark Nano

De Shark Nano is een jethelm met een moderne afwerking en een trendy uitstraling. De buitenschaal van de helm is in twee maten ontwikkeld. Dit heeft Shark niet voor niets gedaan, maar om jou als gebruiker de perfecte pasvorm te kunnen bieden. Ook als je lang op de motor zit, zit de Shark Nano erg prettig. Daarnaast heeft de jethelm een geïntegreerd zonnevizier. Rijd je regelmatig met zonnig weer, dan is dit zeker een voordeel te noemen.

De Shark Evo-One 2

De Shark Evo-One 2 is een gloednieuwe helm van het merk Shark, dat pas in 2018 op de markt gebracht is. De helm is gebaseerd op een ouder model van Shark, maar is wel op diverse vlakken verbeterd. Zo heeft de Shark Evo-One 2 niet alleen een mooiere uitstraling, maar ook een betere pasvorm. Hierdoor zit de helm een stuk comfortabeler dan zijn voorganger. Daarnaast heeft de Shark Evo-One 2 een zogeheten ‘kinematic’ vizier. Dit vizier zorgt voor een op en top helder beeld tijdens het rijden.

De Shark Ridill

De Shark Ridill wordt ook wel de Shark Ridill Blank genoemd. Deze integraalhelm heeft een stijlvol en modern design. Op het vizier kunnen geen krassen komen en als de zon schijnt, heb je hier ook geen last van. De Shark Ridill heeft namelijk een ingebouwd zonnevizier.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu een HJC RPHA 11 helm!