De 5 populairste HJC modellen

Wil je een nieuwe motorhelm kopen? Dan zijn er diverse merken waar jij je op kunt richten in je zoektocht naar de perfecte helm. Eén van deze merken is HJC. De helmen van dit merk staan erom bekend een goede prijs-kwaliteitverhouding te hebben.

Wij helpen je graag een handje in je zoektocht naar een nieuwe motorhelm. Dit doen we door op deze pagina de top 5 HJC helmen voor je op een rijtje te zetten.

Top 5 HJC helmen

De helmen van het merk HJC worden goed verkocht in Nederland. Dit zijn de vijf populairste helmen van het merk.

  • HJC CS-15
  • HJC IS-Max II
  • HJC RPHA 70
  • HJC C90
  • HJC CS-15 Sebka

1: De HJC IS-Max II

De HJC IS-Max II is een systeemhelm met zonnevizier. Deze comfortabele helm heeft niet alleen een fraai design en een moderne uitstraling, maar heeft bovendien een uitstekende pasvorm. Koop de helm in de juiste maat en deze zit gegarandeerd heerlijk, ook als je vele uren op de motor zit. Bijkomend voordeel van de HJC IS-Max II: deze helm heeft een aantrekkelijk lage prijs.

2: De HJC CS-15

De HJC CS-15 is een integraalhelm met een thermocomposiet helmschaal. De helm heeft een tijdloze uitstraling. Koop je de helm vandaag, dan hoef je je geen zorgen te maken dat deze over enkele jaren niet meer trendy is. De HJC CS-15 heeft een zeer lage prijs en is dan ook uitermate geschikt voor motorrijders met een minder groot budget.

3: De HJC RPHA 70

Tot slot is er nog de HJC RPHA 70. Dit is een integraalhelm met geïntegreerd zonnevizier. De helm is gebaseerd op de R-PHA-11 helm, een ander populair model van HJC. Voor de HJC RPHA 70 betaal je wat meer dan voor de andere helmen in onze ranglijst, maar voor dit geld krijg je wel een uitstekende helm waar je vele jaren plezier van hebt.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bekijk nu ook eens de Caberg Duke!