Een nieuwe helm kopen? Dit zijn de 5 populairste Caberg modellen

Door de jaren heen heeft Caberg vele verschillende helmen op de markt gebracht. Omdat het aanbod Caberg motorhelmen zo groot is, kan het lastig zijn om de perfecte helm van dit merk te kopen. Gelukkig kunnen wij je helpen een goede investering te doen. Dit doen we door de vijf populairste motorhelmen van het merk Caberg voor je op een rijtje te zetten.

Top 5 Caberg helmen

Vrijwel alle helmen van het merk Caberg worden goed verkocht in Nederland. De helmen die het best verkocht worden onder Nederlandse motorrijders, zijn de volgende:

  • Caberg Jet 
  • Caberg Duke II
  • Caberg Jackal
  • Caberg Droid
  • Caberg Jet Uptown

Met alleen een ranglijst met populaire helmen kun je niet zo veel als je een nieuwe helm wil kopen. Daarom beschrijven we de vijf populairste helmen van het merk Caberg kort in onderstaande alinea’s.

> Korting tot wel 40%: Bestel nu een Shark Evo One 2!

1: De Caberg Jet 

De Caberg Jet is een hoogwaardige jethelm met een klassieke uitstraling. Hoewel de helm er klassiek uit ziet, is deze wel van de meest moderne materialen gemaakt.

Ook heeft de helm de innovatieve eigenschappen die vandaag de dag van een goede motorhelm mag verwachten, zoals een polycarbonaat buitenschaal, een antikrasvizier en een ingebouwd zonnevizier.

2: De Caberg Duke II

De Caberg Duke II is een fraaie systeemhelm, die je tevens als jethelm kunt gebruiken. Het opklapbare kinstuk van de helm kun je namelijk vast zetten met de P/J vergrendelingsknop. Een groot voordeel van deze helm, is dat de Caberg Duke II een uitstekende ventilatie heeft. Dit komt omdat de systeemhelm twee openingen heeft, namelijk bij de kin en aan de bovenzijde van de helm.

3: De Caberg Jackal

De Caberg Jackal is een integraalhelm met een origineel design. De helm biedt alle comfort van de wereld en dit komt omdat de integraalhelm over diverse bijzondere kwaliteiten beschikt. Zo heeft de helm een achterspoiler met geïntegreerde luchtuitlaat, een windvanger op de kin en een uitneembaar neusscherm.

4: De Caberg Droid

De Caberg Droid is een integraalhelm die je ook als jethelm kunt gebruiken. Je kunt het kinstuk van de helm namelijk vastzetten. Dit doe je met de P/J vergrendelingsknop van de helm. Als je het fijn vindt om in wisselende weersomstandigheden te rijden, is deze helm ideaal voor jou.

> Helm kopen: Profiteer van gratis verzending op alle helmen!