Shark DRAK jethelm: tot 40% korting

De Shark DRAK jethelm is onderscheidend en uniek te noemen. Het design is zo ontworpen dat er sprake is van een extra stoere en robuuste uitstraling.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

De eigenschappen die betrekking hebben op het kinstuk en vizier zijn uniek te noemen. Dit zijn de onderscheidende kenmerken die niet alleen het design aanzien geven, maar ook zeer praktisch zijn als u met deze Shark DRAK jethelm op de motor rijdt.

Shark DRAK jethelmen met afneembaar mondstuk

De Shark DRAK jethelmen beschikken over unieke kenmerken, zoals de mogelijkheid om het mondstuk af te nemen. Het vizier is eveneens gemakkelijk af te nemen. Er is namelijk sprake van een quick-release systeem. Het vizier is overigens donker getint. In combinatie met het mondstuk krijgt deze Shark helm een hele andere uitstraling. De look wordt meer rauwer en robuuster als u de jethelm compleet draagt. Het grote voordeel van de Shark DRAK jethelm is dat u onder alle weersomstandigheden en temperaturen prettig op de motor kunt rijden. Als het bijvoorbeeld heel warm is in de zomer kunt u de helm echt als een jethelm dragen zonder kinstuk en vizier. Rijdt u als het wat frisser is op de motor over de snelweg dan kunt u aangenaam motorrijden door de Shark DRAK jethelm compleet te dragen. Er zijn uiteraard nog veel meer specifieke kenmerken van toepassing, zoals de binnenvoering van bamboevezel. De voering is uit te nemen en wasbaar. Bovendien is er sprake van een antikras behandeld en anti-condens vizier. Voor een optimale pasvorm is er een twee maten schaal beschikbaar.

  • Anti-condens en antikras behandeld vizier
  • Quick-release systeem vizier en mondstuk
  • Optimale pasvorm door twee maten schaal
  • Wasbare bamboevezel binnenvoering
  • Buitenschaal van thermoplastic

> Misschien is een Shark D-skwal ook iets voor u!

Ook ideaal voor brildragers

Shark DRAK jethelmen zijn tevens ideaal voor motorrijders die een bril dragen. Er is voor brildragers namelijk een speciale uitsparing beschikbaar. Dat vergemakkelijkt het op- en afzetten van de helm en maakt het bovendien comfortabel om tijdens het rijden op de motor een bril te dragen. Of u nu wel of niet een bril draagt, het is natuurlijk altijd belangrijk dat het zicht in het verkeer goed is. Daarom raden wij ook aan de Shark DRAK jethelm met enige regelmaat schoon te maken en daarbij niet alleen aandacht te besteden aan de buitenschaal, maar ook aan de binnenvoering, mondstuk en het vizier. De binnenvoering is wasbaar en alle andere onderdelen kunt u met een nat doekje schoonmaken.

> Bekijk ook onze Shark RSJ helmen!

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen