Shark DRAK helm: tot 40% korting

De Shark DRAK helm is onderscheidend en uniek te noemen. Het design is zo ontworpen dat Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren

7 producten in totaal

Filteren
er sprake is van een extra stoere en robuuste uitstraling. De eigenschappen die betrekking hebben op het kinstuk en vizier zijn uniek te noemen. Dit zijn de onderscheidende kenmerken die niet alleen het design aanzien geven, maar ook zeer praktisch zijn als je met deze Shark DRAK helm op de motor rijdt.

Shark DRAK jethelmen met afneembaar mondstuk

De Shark DRAK jethelmen beschikken over unieke kenmerken, zoals de mogelijkheid om het mondstuk af te nemen. Het vizier is eveneens gemakkelijk af te nemen. Er is namelijk sprake van een quick-release systeem. Het vizier is overigens donker getint. In combinatie met het mondstuk krijgt deze Shark helm een hele andere uitstraling. De look wordt meer rauwer en robuuster als je de jethelm compleet draagt. Het grote voordeel van de Shark DRAK jethelm is dat je onder alle weersomstandigheden en temperaturen prettig op de motor kunt rijden. Als het bijvoorbeeld heel warm is in de zomer kun je de helm echt als een jethelm dragen zonder kinstuk en vizier. Rijd je als het wat frisser is op de motor over de snelweg dan kun je aangenaam motorrijden door de Shark DRAK jethelm compleet te dragen. Er zijn uiteraard nog veel meer specifieke kenmerken van toepassing, zoals de binnenvoering van bamboevezel. De voering is uit te nemen en wasbaar. Bovendien is er sprake van een antikras behandeld en anti-condens vizier.

Voor een optimale pasvorm is zijn er twee maten schaal beschikbaar.

  • Anti-condens en antikras behandeld vizier
  • Quick-release systeem vizier en mondstuk
  • Optimale pasvorm door twee maten schaal
  • Wasbare bamboevezel binnenvoering
  • Buitenschaal van thermoplastic

> Tot wel 40% korting: Shark Nano Blank & Scorpion Exo City

Ook ideaal voor brildragers

Shark DRAK jethelmen zijn tevens ideaal voor motorrijders die een bril dragen. Er is voor brildragers namelijk een speciale uitsparing beschikbaar. Dat vergemakkelijkt het op- en afzetten van de Shark helm en maakt het bovendien comfortabel om tijdens het rijden op de motor een bril te dragen. Of je nu wel of niet een bril draagt, het is natuurlijk altijd belangrijk dat het zicht in het verkeer goed is. Daarom raden wij ook aan de Shark DRAK jethelm met enige regelmaat schoon te maken en daarbij niet alleen aandacht te besteden aan de buitenschaal, maar ook aan de binnenvoering, mondstuk en het vizier. De binnenvoering is wasbaar en alle andere onderdelen kun je met een nat doekje schoonmaken. Het goed onderhouden van jouw Shark Drak helm is ontzettend belangrijk. Stel je voor dat je een Shark Drak mat zwart helm hebt, dan wil je dat de helm ook echt mat zwart blijft en niet onder de viezigheid zit.

Bekijk ook eens de volgende modellen: