De Shark Nano Blank: met gratis verzending!

De Shark Nano Blank valt meteen op door het prachtige, strakke ontwerp in neo-retrostijl. Daarbij is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
het een helm met een groot vizier, goede luchtcirculatie en een hoge mate van gebruiksgemak. Het vizier is eenvoudig afneembaar en voorzien van een anti-kras en anti-condens coating. Hierdoor zijn Shark Nano Blank helmen ideaal voor gebruik in de stad en populair bij bestuurders van scooters, cruisers en bikes. Kortom, veelzijdig, mooi én zeer comfortabel!

Optimale veiligheid: Shark Nano Blank

De buitenschaal is licht in gewicht, maar ijzersterk. Dat komt door het gebruik van geïnjecteerde polycarbonaat kunststof; dat zorgt voor een schokabsorberend effect. Het vizier is extra lang zodat het gehele gezicht wordt beschermd en je optimaal zicht heb in alle hoeken. Maar aan de onderzijde zijn wel kleine openingen, zodat er een luchtstroom in het interieur ontstaat waardoor je minder snel last hebt van condensvorming. Daarbij is de Shark Nano Blank helm voorzien van een geïntegreerd zonnevizier dat heel gemakkelijk te bedienen is via een draaiknop aan de linkerkant. Je hebt dus tijdens alle weersomstandigheden goed zicht: geen beslagen vizier, geen verblindende zon. Dat rijdt prettig en veilig.

Een heerlijke, comfortabele binnenkant

We noemden het ventilatiesysteem al hierboven. Het zorgt ervoor dat er altijd een frisse atmosfeer in deze helm van Shark helmen is en is eenvoudig te bedienen op de bovenkant van de helm. De ingebouwde luchtkanalen zorgen voor een optimale luchtverdeling. Daarbij heeft de helm Shark Nano Blank een super fijne voering, gemaakt van natuurlijke bamboevezels. Het is een huidvriendelijk materiaal – antibacterieel en hypoallergeen - dat vocht en zweet zeer snel afvoert. De binnenschaal is voorzien van uitsparingen voor brildragers en communicatieapparatuur. Last, but not least: de nekrand. Deze draagt in hoge mate bij aan je draagcomfort aangezien het een elastisch gedeelte heeft waardoor deze altijd perfect aansluit. Dit heeft als resultaat dat er geen koude wind langs kan komen en biedt optimale ondersteuning van je nek. De Shark Nano Blank helm heeft een micrometrische sluiting, die je eenvoudig en zeer nauwkeurig kunt verstellen, zodat je helm altijd goed op zijn plaats blijft zitten, zonder te knellen.

Bekijk ook eens deze Shark modellen:

Voordelen van de Shark Nano Blank

Je ziet dus dat de Shark Nano Blank een helm is die je voor al je dagelijkse ritten kunt gebruiken. Bij alle omstandigheden geniet je van optimaal comfort en veiligheid. We hebben de kenmerken nog even voor je op een rijtje gezet:

Kenmerken van de helm Shark Nano Blank:

 • Materiaal: geïnjecteerd polycarbonaat
 • Sluiting: micrometische snelsluiting
 • Vizier: lang en met ventilatie openingen
 • Met geïntegreerd zonnevizier
 • Voering: uitneembaar en wasbaar, zacht en comfortabel
 • Voorbereid: voor brildragers en voor helm luidsprekers
 • Inclusief: beschermhoes en reflecterende stickers
 • Maten: 2
 • Keurmerk: ECE-R 22/05
 • Gewicht: 1300 gram
 • Garantie: 5 jaar

> Tot wel 40% korting op alle Shark Nano jethelmen!