Shark Citycruiser Blank: de veiligste stadshelm

De Shark Citycruiser Blank is de ideale helm voor dagelijks gebruik in de stad. De helm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
biedt een perfecte balans tussen vrijheid en veiligheid. Het is een jethelm en daarmee laat het je gezicht lekker vrij. Maar de helm Shark Citycruiser Blank biedt net wat meer veiligheid dan de gemiddelde jethelm, dankzij de vorm van de schaal met de verlengde protectie langs de kaaklijn. Dankzij het grote vizier heb je ruim zicht op het verkeer en met het innovatieve ontwerp kun je perfect voor de dag komen! Kortom; stijl, veiligheid én vrijheid!

Shark Citycruiser blank mét super vizier

Eén van de grote pluspunten van de Shark Citycruiser Blank helmen is het VZ140 vizier. Het is niet alleen groot, waardoor het een vrij zicht biedt, maar heeft ook een anti-kraslaag. Daarnaast vermindert het vizier de aerodynamische turbulentie en ruis. Twee luchtinlaten en een luchtafzuiging, zorgen voor een zeer goed ventilatiesysteem waardoor er minder snel sprake is van condensvorming. Deze helm Shark is niet uitgerust met pinlock, maar dat wordt goed gemaakt doordat het vizier anti fog is. Daarbij is de Shark Citycruiser Blank ook nog eens uitgerust met een zonnevizier. Eigenlijk kun je zeggen dat het vizier dus voor alle weersomstandigheden geschikt is. Ideaal!

> Tot wel 40% korting op Shark D Skwal helmen:

Praktisch en comfortabel in het verkeer

Het vizier draagt dus in grote mate bij aan jouw veiligheid en comfort. Maar er zijn meer punten waardoor de Shark Citycruiser Blank helmen ervoor zorgen dat je dagelijks veilig en prettig deel kunt nemen aan het verkeer. We noemden de vorm van de helmschaal al, die je schedel, wangen en kaken goed beschermt. De onzichtbare binnenschaal is bovendien gemaakt van multi-density EPS en absorbeert tijdens een val of ongeluk de impact zo goed mogelijk. Daarnaast is het interieur, AEGIS-label MICROTECH-interieur met gerecyclede vezels, ook helemaal gericht op jouw comfort. Zo zijn er uitsparingen voor een eventuele bril en de voering is vocht afvoerend, antigeur en bovendien uitneembaar en wasbaar. Last but not least: de Shark Citycruiser Blank is voorzien van handige microlock snelsluiting.

> Gratis verzending op alle Shark Citycruiser helmen!

Bestaat jouw woon-werkverkeer vooral uit ritjes door de stad? Daar heb je de juiste helm voor nodig. Met de Helm Shark Citycruiser Blank kun je alle vereisten wegvinken, doordat deze helm de volgende kenmerken heeft:

  • Schaal polycarbonaat van geïnjecteerde thermoplastische hars voor hoge mate van veiligheid. In 2 maten. Loopt door tot over de kaaklijn
  • EPS binnenschaal voor optimale absorptie van een eventuele impact
  • Micro-lock sluiting
  • Groot vizier, anti-kras met dynamische anti-condens ventilatie. Snel te ontgrendelen
  • Geïntegreerd zonnevizier met handige klepbediening en verchroomde afwerking
  • Uitneembare en wasbare voering, antibacterieel, vocht afvoerend
  • EasyFit-systeem: ideale pasvorm, ook voor brildragers
  • Ruimte voor de Sharktooth®-intercom
  • Voldoet aan ECE 22.05 en DOT

> Bekijk ook eens deze Shark modellen: