• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Vinz scooterhelm: verschillende stijlen

Koop een Vinz scooterhelm bij Helm Online en kies voor model wat de meeste voorkeur geniet. Wij hebben van dit merk meerdere opties in ons assortiment beschikbaar die voorzien zijn van het ECE keurmerk en geschikt om te dragen tijdens het rijden op een scooter. Wij bieden je in ieder geval de keuze om een Vinz scooterhelm in fashion stijl aan te schaffen of de voorkeur te laten vallen op een systeemhelm.

19 artikel(en)

19 artikel(en)

Je kan de specificaties doornemen, maar ook inzoomen op de beschikbare afbeelding. Zo krijg je een indruk van de mogelijkheden en is het eenvoudig om een keuze te maken.

Vinz scooterhelmen: gratis verzending & snelle bezorging

Vinz scooterhelmen worden altijd gratis voor transport aangeboden en de gratis verzending wordt daarbij gecombineerd met een snelle levering. Dat is onze service die overigens standaard op het complete aanbod van toepassing is. Ook de snelle levering is een van de aspecten, waar je bij ons van profiteert. Vandaag op een werkdag voor 23.59 uur je bestelling doorgeven, betekent namelijk dat de bezorgdienst je pakket morgen al kan overhandigen. 

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen