• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Vinz scooterhelm in fashion stijl of als systeemhelm bij Helmonline.nl

Een Vinz scooterhelm kunt u bij Helmonline.nl aanschaffen en daarbij rekening houden met uw voorkeur voor een bepaald model. Wij hebben van dit topmerk namelijk meerdere opties in ons assortiment beschikbaar die voorzien zijn van het ECE keurmerk en geschikt om te dragen tijdens het rijden op een scooter.

30 artikel(en)

30 artikel(en)

Wij bieden u in ieder geval de keuze om een Vinz scooterhelm in fashion stijl aan te schaffen of de voorkeur te laten vallen op een systeemhelm. U kunt de specificaties doornemen, maar ook inzoomen op de beschikbare afbeelding. Zo krijgt u een prima indruk van de mogelijkheden en is het eenvoudig om een keuze te maken.

Vinz scooterhelmen altijd met gratis verzending en snelle levering

Vinz scooterhelmen worden door Helmonline.nl altijd gratis voor transport aangeboden en de gratis verzending wordt daarbij gecombineerd met een snelle levering. Dat is onze service die overigens standaard op het complete aanbod van toepassing is. Ook de snelle levering is een van de aspecten, waar u bij ons van profiteert. Vandaag op een werkdag voor 23.00 uur uw bestelling doorgeven, betekent namelijk dat de professionele bezorgdienst uw pakket morgen al kan overhandigen. Bezorgen de dag na de bestelling op een doordeweekse dag is eveneens onderdeel van onze service. Graag laten wij u bij het afrekenen van een van de Vinz scooterhelmen de keuze om zelf een betaalwijze te selecteren die bij uw betaalgemak het beste aansluit. U kunt achteraf de rekening voldoen, maar bijvoorbeeld ook direct betalen via iDeal of PayPal.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen