MT Custom helmen: Gratis verzending op gehele assortiment

Het van oorsprong Spaanse merk MT Helmets is een wereldwijd bekend merk. De keuze voor een Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
 1. MT Custom Rider - Zwart
  MT Custom Rider - Zwart
  Rating:
  87%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  129,90 Vanaf  84,90
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
MT helm is reuze. Zo produceert MT integraalhelmen, systeemhelmen, crosshelmen en jethelmen. De MT Custom helm is een voorbeeld van een jethelm.

Het voordeel van een jethelm is dat het een open design heeft. Hierdoor is er veel ventilatie, waardoor je letterlijk met je gezicht in de wind zit. Dit geeft het ultieme gevoel van buiten zijn en is voor veel mensen een uniek gevoel. De MT Custom helmen zijn daarom zeer populair onder zowel motorrijders als scooterrijders.

Helm MT Custom: Niet zomaar een jethelm

Zoals je op de afbeeldingen van de MT Custom helmen kunt zien, zijn de helmen geen normale jethelmen. Dit heeft te maken met de retro uitstraling. Door het simplistische design valt de helm wel erg op.

Daarnaast zijn de MT Custom helmen voorzien van een bril die de klassieke uitstraling compleet maakt. Deze bril krijg je standaard bij de helm meegeleverd en vertegenwoordigd een waarde van 29,95 euro. De bril kan gebruikt worden om de ogen te beschermen tegen regendruppels, vliegjes en vuil. Met de bril van de MT Custom helm kun dus te allen tijde een optimaal zicht op de omgeving behouden.

> Tot wel 40% korting: Motorhoes & scooterhoes!

De helmen MT Custom hebben een uitstekende pasvorm. Dit wil zeggen dat de helm heerlijk op het hoofd zit. Dit heeft te maken met de vorm van de helm. De helmen zijn namelijk precies om het hoofd gevormd. Daarnaast is de MT Custom licht van stuk, waardoor je bijna niet merkt dat er een helm op je hoofd zit.

Ondanks het minimalistische design, is de helm MT Custom wel voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dit betekent dat de helm geschikt is om te dragen op de openbare weg. De MT Custom helmen hebben dit keurmerk mede te danken aan de buitenschaal. De buitenschaal is namelijk gemaakt van polycarbonaat. Dit is een hard thermoplastisch materiaal, waardoor de MT feilloos de ECE 22.05 test heeft doorstaan.

Tip: bekijk ook eens onze andere helmen en accessoires, bijvoorbeeld de scooterhelmen of motorhoezen.

MT Custom Jethelm kopen: Waarom deze helm?

De MT Custom helm is een waanzinnige helm die heel erg opvalt. Zeker bij het gebruik van een klassieke motor is een klassieke motorhelm een absolute aanrader. Hierdoor zit je helemaal in stijl op de motor. Zoals hiervoor beschreven krijg je standaard een bril bij de helm geleverd ter waarde van 29,95 euro.

MT is een bekend merk en wil klanten de optimale rijervaring geven. Dit kan zeker met de MT Custom helmen. Het is daarom ook niet gek dat de MT helmen wereldwijd in meer dan 100 landen worden verkocht!

Bekijk ook eens de andere MT helmen: