Shark Street Drak Blank: Vandaag besteld = morgen in huis! 

De Street Drak Blank van Shark is een jethelm met een retro uitstraling. Het mondstuk en Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Shark Street Drak Blank Mat - Mat Zwart Shark Street Drak - Mat Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 239,99 Vanaf 159,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Shark Street Drak Blank Mat - Mat Groen Shark Street Drak Blank Mat - Mat Groen
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 239,99 Vanaf 148,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
de helmbril zijn makkelijk op de helm te zetten of los te halen. Wanneer deze onderdelen op de helm zitten, ziet deze er vanaf de voorkant een stuk stoerder uit. Deze onderdelen zitten er niet alleen voor het uiterlijk, maar hebben ook een functie. Beiden bieden bescherming tegen wind, regen en insecten. Dit voordeel merk je vooral tijdens hoge snelheden. De helm voelt heel licht aan, wat voor extra comfort zorgt wanneer je een lange tijd met de helm op zit. De Shark Street Drak Blank helmen zijn leverbaar in verschillende maten. Een belangrijke reden waarom veel klanten de Street Drak Blank helm van Shark bij ons kopen, is de lage prijs. Van de prijs gaat namelijk een hoge korting af. Deze korting zit bovenop de al lage prijs welke wij voor de helmen vragen.

Street Drak Blank jethelm van Shark: een goede koop

Dat de Shark Street Drak Blank een goede koop is, komt niet alleen door de lage prijs. De helm heeft namelijk nog verschillende functionaliteiten welke handig zijn. Zo is de helm geschikt voor brildragers. Daarnaast heeft de Shark Street Drak helm een ventilatiestreep op de bovenkant, welke voor een constante toevoer van  lucht van buiten zorgt. Dit is nodig om de temperatuur te controleren en stank uit de helm te voeren. De bundelkorting op accessoires begint al bij een korting van 10%, op de aankoop van één accessoire. Neem je gelijk bij de aankoop van de jethelm twee accessoires, dan krijg je een korting op de accessoires van maar liefst 15%.  Verder is het slim om bij ons een helm te kopen, omdat:

 • De helpdesk voor je klaar staat om te helpen.
 • Onze klanten ons een goede beoordeling geven.
 • Wij de helm kostenloos en snel verzenden.
 • De combinatie van kortingen zorgen dat je heel goedkoop uit bent.

Een lange motortocht, de voorbereiding

Voor je een lange motorrit gaat volgen, moet je in ieder geval zorgen dat de motor er klaar voor is. Dit begint al bij het goed onderhouden van de motor. Dit doe je door deze in ieder geval zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt te geven. Natuurlijk is het ook belangrijk om netjes met de motor om te gaan. Door deze in de nacht in een schuur te zetten, heeft deze veel minder last van de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is het belangrijk om de motor goed schoon te houden, hiervoor kan het helpen door deze in de schuur onder een doek te zetten. Verder is het belangrijk om de motor na te lopen voor je hiermee gaat rijden. Als eerste is het slim om de remmen te testen, en als de motor lang heeft stilgestaan, een korte testrit te maken. De banden zijn ook heel belangrijk om te controleren. Allereerst wil je dat deze voldoende profiel hebben, omdat de kans anders veel groter is dat je in een bocht of met slecht weer onderuit gaat. Verder moet de band geen oneffenheden hebben, en moet de bandenspanning goed zijn. Een band met lage spanning is niet alleen een risico, deze verbruikt ook meer brandstof.

> Profiteer nu van kortingen tot wel 40% op het Shark helmen assortiment!

Een Bluetooth communicatieset

Een voordeel van deze Shark helmen, is dat ze zo gemaakt zijn dat er prima een Bluetooth communicatieset in past. Een communicatieset is voor verschillende doeleinden te gebruiken. De meeste motorrijders gebruiken de set om handsfree te kunnen bellen. Verder is het handig dat je de navigatie-instructies kunt horen, zodat je minder op de navigatie hoeft te kijken. Ook is het ideaal om met een passagier te communiceren. Hiervoor heeft de passagier natuurlijk wel een eigen set nodig. Maak je vaak samen een motorrit, dan is dit dus ideaal om goed te kunnen communiceren. Tot slot kun je audio vanaf je telefoon over de set afspelen, zoals muziek of een ingesproken boek. Bedenk voor het bestellen van de helm of je een communicatieset nodig hebt, want als je deze met de helm besteld krijg je een leuke korting.

Toch een ander model? Bekijk dan eens: