Scorpion EXO 390 Beat: Vandaag besteld, morgen in huis

Het liefst wil je een bestelling van internet zo snel mogelijk in huis hebben. Hierdoor kun Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
je zien hoe het product er uitziet en of het aansluit op je wensen. Dit geldt natuurlijk ook voor helmen. Als je een Scorpion EXO 390 Beat integraalhelm koopt, wil je deze zo snel mogelijk in jouw bezit hebben. Wij doen er alles aan om het pakket zo snel mogelijk bij jou te laten bezorgen. Hierdoor kunnen wij pakketten al binnen 24 uur bij jou thuis laten bezorgen. Als je een EXO 390 Beat helm van Scorpion op werkdagen voor 23:59 bestelt, is de helm de volgende dag al in jouw bezit. Hierbij hoef je niet extra te betalen. De verzendkosten zijn namelijk geheel gratis, omdat wij dit voor jou in rekening nemen.

Scorpion EXO-390 Beat integraalhelm met Kwikwick2® binnenvoering

De 390 Beat helmen van Scorpion beschikken over een speciale binnenvoering. Deze binnenvoering wordt ook wel Kwikwick2® binnenvoering genoemd. Het voordeel van Kwikwick2® is dat het materiaal vochtregulerend en antibacterieel is. Deze binnenvoering is overigens erg zacht en zit daardoor heerlijk tegen het hoofd aan. Hierdoor draagt de Scorpion EXO 390 Beat erg prettig. De binnenvoering is daarnaast uitneembaar en wasbaar. Dit heeft als voordeel dat je de binnenvoering op ieder gewenst moment kunt wassen. Hierdoor kun je altijd met een frisse helm rondrijden. Erg prettig als je de helm vaak draagt op warme dagen.

Tot slot heeft deze Kwikwick2® binnenvoering uitsparingen ter hoogte van de oren. Dit is speciaal bedoeld voor brilpootjes. De brilpootjes vallen in deze uitsparingen, waardoor de brilpootjes niet tegen het hoofd aandrukken. Dit maakt de Scorpion 390 Beat integraalhelm uitstekend geschikt voor brildragers.

  • Vochtregulerende en antibacteriële Kwikwick2® binnenvoering
  • Zachte binnenvoering die prettig aanvoelt
  • Uitneembare en wasbare binnenvoering
  • Speciale uitsparingen voor brilpootjes

> Gratis verzending: beenkleed scooter & Schuberth C4 pro!

Hoe meet ik mijn hoofd op voor een helm?

Het is belangrijk om een Scorpion helm te dragen met de juiste maat. Een te kleine helm kan namelijk vervelend zitten omdat de helm op het hoofd kan drukken. Een te grote helm is ook niet goed. Een te grote helm zit te los op het hoofd, waardoor de helm over je hoofd glijdt als je met je hoofd schudt. Dit kan er ook voor zorgen dat de helm naar achteren wordt getrokken als er wind onder komt. Het is daarom belangrijk om de juiste maat helm te dragen. Maar hoe kom je achter de juiste maat helm? Bekijk daarvoor het volgende stappenplan.

  1. Pak een meetlint
  2. Plaats het meetlint 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen
  3. Meet de omtrek van je hoofd
  4. Lees de hoeveelheid centimeters af
  5. Kijk in de tabel bij een helm welke maat bij jouw hoofdomtrek past
Dit zijn de andere submodellen van de Scorpion 390 helmen:
Ook interessant om te bekijken: