HJC C70 Eura: met gratis verzending!

De HJC C70 Eura is een echte aanwinst voor het assortiment HJC helmen, maar ook voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
jou natuurlijk! Deze kwalitatief hoogwaardige integraalhelm heeft namelijk niet alleen veel te bieden, maar zit qua prijs ook nog eens tussen de het instapmodel en de luxere HJC i70 in. De aerodynamische buitenschaal is voorzien van een luchtinlaatsysteem dat zorgt voor een hoge mate van stabiliteit en geruisloosheid. Bovendien hebben de HJC C70 Eura helmen handige extra’s, zoals een voorbereiding voor brildragers en pinlock.

Hoge mate van comfort

De HJC helm C70 Eura is met slechts zo'n 1600 gram laag in gewicht, heeft een buitenschaal van ijzersterk polycarbonaat en is verkrijgbaar in twee maatranges: de kleine buitenschaal voor XS tot M en de grote buitenschaal voor L tot XXL. De comfortabele binnenhelm is voorzien van een antibacteriële, uitneembare en wasbare binnenvoering. Tijdens alle seizoenen zorgt deze voering voor een aangenaam gevoel; het isoleert maar zorgt ook voor een verkoelend effect in de zomer doordat het vocht afvoerend is. Met de HJC C70 helm is er dus altijd een passend model die onder alle omstandigheden een hoge mate van comfort en bescherming biedt.

Voordelen van de HJC C70 helm

De HJC C70 Eura is, zoals gezegd, een helm die geschikt is voor alle weersomstandigheden en daarbij kun je er (letterlijk) alle kanten mee op. Het vizier is bijvoorbeeld volledig opklapbaar en dat is heerlijk als je met mooi weer rijdt. Met een dichtgeklapt vizier bescherm je de ogen tegen wind, vuil en zonlicht, dankzij het geïntegreerde zonnevizier met UV A en B protection. Het dragen van een bril is daarbij geen enkel probleem. Het krasbestendige vizier is ook voorbereid voor Pinlock, dus mocht je vaak in de winter en nat weer rijden, dan klik je deze er eenvoudig op en je hebt geen last meer van condensvorming. Maar wat deze helm echt comfortabel maakt tijdens het dragen, is het handmatig te bedienen ventilatiesysteem, waarmee je een verfrissende, verkoelende luchtstroom realiseert.

Het hele jaar door

Doe jezelf een HJC C70 cadeau en geniet van het comfort van een hoogwaardige toerhelm die alles in huis heeft om tijdens alle seizoenen de weg op te gaan, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen!

Nog even de kenmerken van de HJC C70 helmen op een rijtje:

  • Aerodynamische schaal
  • Lucht ventilatiesysteem voor stabiliteit en lucht doorstroom
  • Quick-release vizier (Rapidfire Shield Replacement System)
  • Geïntegreerd zonnevizier met UV-A&B bescherming
  • Micro-Buckle ratelsluiting
  • Binnenvoering is uitneembaar en wasbaar
  • Beschikbaar in twee maten buitenschaal (XXS-M & L-XXL)
  • Geschikt voor brildragers
  • Pinlock voorbereid