• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Merken Helmen

Momo design helmen

De Italiaanse designhelmen van MOMO zijn een lust voor het oog. Onderscheidend in kwaliteit, design en uitstraling. Tegenwoordig worden deze prachtige helmen weer in Italië geproduceerd, met een geheel vernieuwde en sterk verbeterde binnenvoering en verbeteringen op technisch vlak. MOMO helmen worden uitgevoerd in verschillende maten buitenschalen, zodat de pasvorm in iedere maat uitstekend is. Klik op het logo om direct veilig en snel een MOMO helm online te bestellen.

LS2 helmen

LS2 biedt helmen met een nette afwerking tegen een goede prijs. Kwalitatief zitten deze helmen in de middenklasse. De binnenvoering is vaak uitneembaar en de meeste helmen zijn voorzien van ventilatiesysteem. Klik op het logo om direct veilig en snel een LS2 helm online te bestellen.

Shiro Helmen

Shiro is in 1993 opgericht en heeft sindsdien ruime ervaring in het produceren van helmen. Voor elk wat wils, want het assortiment jethelmen, integraalhelmen en crosshelmen tot 200 euro biedt veel keuze. Klik op het logo om direct veilig en snel een Shiro helm online te bestellen.

 

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen