• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

MT kinderhelm kopen: Tot 40% korting!

Ben je op zoek naar een MT kinderhelm? Wij hebben meerdere MT kinderhelmen in het aanbod, die over een sportieve of stoere stijl beschikken.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Daarbij heb je de keuze tussen een zwarte of een witte uitvoering. Bovendien kunt u ook rekening houden met specifieke kenmerken en details. Je kunt de afbeeldingen van bekijken en op een foto klikken als je de specificaties wenst te zien. Zo is het gemakkelijk om een keuze te maken voor een stoere of een sportieve MT kinderhelm en kan je kind op een veilige manier meerijden op de scooter, brommer of motor.

MT kinderhelmen morgen geleverd met gratis verzending

Uiteraard bieden wij je graag veel diversiteit, zodat je met bepaalde voorkeuren rekening kunt houden bij het uitzoeken van een van de MT kinderhelmen. Naast de diversiteit willen wij je echter ook graag andere voordelen en extra gemak bieden. Bijvoorbeeld ten aanzien van de bezorging en betaling. Met betrekking tot de bezorging van MT kinderhelmen geldt in ieder geval dat je daarvoor niet hoeft te betalen. Wij verzenden je bestelling naar ieder opgegeven adres in Nederland gratis. Snel bezorgen is onderdeel van onze service, want wij vinden dat je niet langer hoeft te wachten dan nodig is. Dat houdt in dat wij doorgaans binnen 1 dag je bestelling kunnen leveren. Achteraf betalen is mogelijk, maar je kunt ook online betalen bij het bestellen. Dat kan naar keuze onder meer met iDeal en met PayPal.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen