Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

MT kinderhelm in stoere en sportieve uitvoeringen bij Helmonline.nl

Bent u op zoek naar een MT kinderhelm? Bij Helmonline.nl hebben wij meerdere varianten van dit merk beschikbaar, die over een sportieve of stoere stijl beschikken.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Daarbij hebt u de keuze tussen een zwarte of een witte uitvoering. Bovendien kunt u ook rekening houden met specifieke kenmerken en details. U kunt de afbeeldingen van bekijken en op een foto klikken als u de specificaties wenst te zien. Zo is het gemakkelijk om een keuze te maken voor een stoere of een sportieve MT kinderhelm en kan uw kind op een veilige manier meerijden op de scooter, brommer of motor.

MT kinderhelmen morgen aan u geleverd met gratis verzending

Uiteraard bieden wij u graag veel diversiteit, zodat u met bepaalde voorkeuren rekening kunt houden bij het uitzoeken van een van de MT kinderhelmen. Naast de diversiteit willen wij u echter ook graag andere voordelen en extra gemak bieden. Bijvoorbeeld ten aanzien van de bezorging en betaling. Met betrekking tot de bezorging van MT kinderhelmen geldt in ieder geval dat u daarvoor niet hoeft te betalen. Wij verzenden uw bestelling naar ieder opgegeven adres in Nederland gratis. Snel bezorgen is onderdeel van onze service, want wij vinden dat u niet langer hoeft te wachten dan nodig is. Dat houdt in dat wij doorgaans binnen 1 dag uw bestelling kunnen leveren. Achteraf betalen bij Helmonline.nl is mogelijk, maar u kunt ook online betalen bij het bestellen. Dat kan naar keuze onder meer met iDeal en met PayPal.

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen