• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Dames helmen kopen: vandaag besteld = morgen in huis!

Dames helmen hebben uiteraard een design dat aansluit bij de stijl van vrouwen die op een motor of scooter rijden. De vormgeving is doorgaans wat minder grof, maar wel sportief, elegant of in vintage stijl.

Artikelen 1 tot 32 van 34 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 34 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Ook ten aanzien van de kleur is er voor wat betreft de dames helm een ruime keuze beschikbaar. Dat betekent dat je bij ons altijd kunt slagen met het beschikbare aanbod van vrouwen helmen.

Dames helm met hoog draagcomfort

Het design is bij dames helmen natuurlijk belangrijk, maar er zijn ook nog andere aspecten die ertoe doen. Daarbij kun je denken aan het niveau van het draagcomfort. Het is natuurlijk prettig als de vrouwen helm als het ware gegoten zit. Dan is het pas echt heerlijk rijden op de motor of de scooter. Naast het hoge draagcomfort is het veiligheidsaspect van belang. De vrouwen helmen in het aanbod zijn uitgevoerd als een jethelm of fashionhelm. Dat betekent dat het hoofd niet helemaal omsloten wordt door de buitenschaal. Zo blijft de kin bijvoorbeeld vrij. Er zijn verder variaties ten aanzien van het vizier. Er zijn dames helmen die over een vizier beschikken en er zijn uitvoeringen zonder vizier. Hierbij speelt de persoonlijke voorkeur en het rijgedrag uiteraard een rol. Bij bepaalde modellen geldt dat er optioneel een smok vizier kan worden aangeschaft. Wij hebben meerdere merken in het aanbod beschikbaar om een keuze uit te maken voor het kopen van de ideale dames helm.

 • Shark dameshelm
 • Vinz dameshelm 
 • Caberg dameshelm

> Onze jethelmen zijn ook zeer populair, bekijk ze snel!

Meet de hoofdomtrek voor de helmmaat

Het meten van de hoofdomtrek is het uitgangspunt om de helmmaat van de dames helm te bepalen. De maten voor vrouwen helmen zijn doorgaans wat kleiner dan de maten voor mannen. Uiteraard hebben wij de dames helmen in verschillende maten beschikbaar, zodat de juiste maat voorhanden is. Je kunt een meetlint nemen en vanaf 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen de omtrek van het hoofd meten. Deze uitkomst kun je noteren om vervolgens naar de pagina te gaan waar de tabel voor helmmaten te vinden is. Je kunt dan uw helmmaat vinden en deze selecteren bij het kopen van een vrouwen helm.

> Op zoek naar een mooie helm? Dan zijn de fashion helmen iets voor jou!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen