Sorteren op:
Arai Motorhelm

Motorhelm Arai: Levering binnen 24 uur!

Arai motorhelmen zijn zeer bekende helmen. De Japanse helmen doen menig hart van motorliefhebbers sneller kloppen. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
De motorhelmen van Arai staan namelijk voor zeer hoge kwaliteit. Dit is dan ook terug te zien in de onderdelen die worden gebruikt. Leuk om te weten is dat de helmen met de hand worden gemaakt. Bezit je zelf een Arai helm? Bekijk dan eens de binnenschaal onder de binnenvoering. Hierop staat de naam van degene die jouw helm heeft gemaakt. Hoe leuk is dat?!

> Gratis verzending: helm scooter & motorhelm!

Arai motorhelm kopen: De voordelen op een rijtje

Een Arai motorhelm kent vele voordelen. Een groot voordeel van een Arai helm ten opzichte van een ander merk motorhelm is dat een Arai helm rond gevormd is. In het geval van een glijpartij heeft dit als voordeel dat de helm minder weerstand ondervindt. Door de verminderde weerstand is de kans minder groot dat de helm ergens achter blijft haken. Dit zorgt voor een hogere veiligheid.

> Tot wel 40% korting: ART 3 kettingsloten!

Een ander groot voordeel van Arai helmen is dat de buitenschaal is gemaakt van glasvezel. Door gebruik te maken van glasvezel kan het gewicht van Arai motorhelmen zeer gering blijven. Hierdoor is het gemakkelijker om lange afstanden te rijden op de motor. Je hoeft immers minder te corrigeren met je nekspieren. Daarnaast is glasvezel zeer sterk, waardoor een impact op de helm beter wordt verdeeld over de totale helmschaal. Ook gaat een glasvezel helm langer mee dan bijvoorbeeld een helm van thermoplastisch materiaal.

Arai motorhelmen: waarom zou je voor deze helmen kiezen?

Zoals hierboven beschreven staan Arai motorhelmen voor kwaliteit maar ook voor veiligheid. Ook is alles eraan gedaan om de helmen zo comfortabel mogelijk te maken. Als je de keuze maakt om een Arai motorhelm te kopen, dan word je niet teleurgesteld. Je ervaart gelijk de voordelen van de hoogwaardige en lichte materialen. Verder is de pasvorm van iedere motorhelm van Arai ideaal te noemen. De helmen zitten als gegoten en zijn het meest veilig in hun klasse. Zo is bij geen enkele Arai helm een zonnevizier te ontdekken. Voor het plaatsen van een zonnevizier moet namelijk een deel van de binnenschaal worden opgeofferd. Hierdoor kan de helm verzwakken, waardoor Arai heeft gezegd in geen enkele helm een zonnevizier te plaatsen. Met andere woorden, veiligheid en kwaliteit boven alles!

> Bekijk ook eens deze Arai helmen:

Andere interessante producten: