Kettingslot ART 3: Verzending = gratis!

Wie een kettingslot ART 3 aanschaft, doet dat natuurlijk altijd omdat er iets op slot gezet Lees door

Van laag naar hoog sorteren

13 producten in totaal

Filteren

13 producten in totaal

Filteren
moet worden. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe fiets zijn. Het is vaak slim om direct zowel de fiets als het slot te kopen. Zo kan een kettingslot ART 3 worden gekocht dat exact aansluit op wat nodig is om de fiets goed op slot te zetten. Bovendien is het ook nog eens zo dat het kopen van beide producten tegelijkertijd ook nog eens wat andere voordelen kan opleveren voor de koper.

Zo is het bijvoorbeeld zo dat aankopen die in een zogenaamde bundel worden gedaan altijd een garantie zijn voor een lagere prijs. Er wordt dan namelijk altijd extra korting gegeven. Dit wordt ook wel een bundelkorting genoemd. Het is vaak interessant om hiervan gebruik te maken. Dit is immers een zekerheid dat de prijs nog verder zakt. Omdat een fiets, maar ook een goed slot altijd wel wat mag kosten, is het dus extra aantrekkelijk als op deze wijze de kosten enigszins kunnen worden teruggedrongen. Overigens kan dit ook worden gedaan door andere combinaties van aankopen.

ART 3 kettingsloten: allerlei soorten voordelen

Het kopen van ART 3 kettingsloten kan worden gedaan met allerlei soorten voordelen. Het is bijvoorbeeld zo dat er korting gekregen kan worden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er allerlei andere zaken zijn die kunnen worden verzorgd. Dit maakt het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om het slot in handen te krijgen. Er worden allerlei extra diensten bij geleverd. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Moment van bezorgen aangeven
  • Altijd alles in de webshop op voorraad
  • Extra korting bij aankopen in bundel

> Muuranker: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Een fiets of motor op slot zetten

Het kopen van een goed slot is een goede stap, maar er komt meer kijken bij het goed op slot zetten van een fiets of motor. Met name voor een fiets is het heel belangrijk om alles op de juiste wijze aan te pakken. Het is namelijk zo dat een fiets vaak licht in gewicht is. Wie dus een fiets vrijstaand laat en slechts een slot door het wiel steekt, loopt het risico dat de fiets met slot en al bijvoorbeeld achterin een vrachtwagen wordt geladen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Kies daarom altijd een object uit de zogenaamde vaste wereld. Dit zijn bijvoorbeeld verkeerspalen of bomen. Door een fiets ergens aan vast te maken is er minder kans dat deze gestolen wordt. Dit geldt zeker bij het gebruik van sloten die zijn goedgekeurd. Het is immers zo dat hiervan bewezen is dat de sloten van nature al niet goed te kraken zijn. Voor het op slot zetten van een motor is een vast object misschien iets minder belangrijk. Bij het op slot zetten thuis voor de deur kan echter wel een muurbeugel of vloerbeugel worden aangeraden.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Schijfremslot met alarm!