Sorteren op:

Shark scooterhelm: gratis bezorging in 24 uur!

Een Shark scooterhelm biedt ongeacht de uitvoering en het model altijd optimaal comfort. Er is bovendien Lees door

Van laag naar hoog sorteren

49 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

49 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
veel aandacht voor het design bij het ontwerpen van de Shark scooterhelmen. Dat zorgt ervoor dat je op de scooter de uitstraling kunt hebben die je wenst. Er zijn namelijk meerdere typen helmen in ons aanbod van dit merk die perfect zijn om tijdens het rijden op de scooter te dragen.

Shark scooterhelm met keuze uit vele modellen

Je kunt bij de keuze voor een Shark scooterhelm met jouw voorkeur voor een type helm rekening houden. Wij hebben namelijk een uitgebreid en gevarieerd assortiment met Shark scooterhelmen beschikbaar. Als je de voorkeur geeft aan het dragen van een trendy jethelm dan kan dat.

> Tot wel 40% korting: Scorpion 510 Exo air

Bij het optimaal profiteren van comfort en gemak is er weer een optie om voor een Shark scooterhelm te kiezen die is uitgevoerd in de vorm van een systeemhelm. Hiervan is het kinstuk opklapbaar en dat biedt extra gemak mocht je even snel een winkel in willen of wilt afrekenen bij de benzinepomp. Voor wat betreft de prijsklasse heb je bij ons de mogelijkheid een Shark scooterhelm te kopen die helemaal is afgestemd op jouw wensen en op jouw budget.

Bekijk ook de integraalhelmen van Shark.

Altijd een perfecte pasvorm

Het is prettig om te weten dat een Shark scooterhelm altijd een perfect pasvorm te bieden heeft. Daar worden deze helmen speciaal op ontwikkeld. Bovendien is het zo dat Shark scooterhelmen natuurlijk in meerdere maten leverbaar zijn. Van veel modellen is de Shark scooterhelm vanaf de kleinste maat Extra Small tot en met de grootste maat Extra Large beschikbaar.

 > terug naar alle Shark helmen, waaronder de Shark Raw helmen! 

Het is uiteraard aan jou om bij de bestelling van een Shark scooterhelm de helmmaat te selecteren. Indien je niet zeker weet wat jouw helmmaat is, hebben wij daarvoor de oplossing beschikbaar.

Pak eenvoudig een meetlint en meet de omtrek van jouw voorhoofd ongeveer 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen. De uitkomst in centimeters vormt de basis voor de maat die je in de helmmatentabel kunt opzoeken. Vervolgens kun je de bestelling van een Shark scooterhelm doorvoeren en de juiste maat selecteren.

 > Andere producten: