Shark Skwal helm kopen: gratis bezorgd in 24u

Ooit wel eens een helm gezien met geïntegreerde LED-verlichting? De Shark Skwal is hiermee een voorloper. Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Onder andere dit detail maakt deze helm tot een sportieve helm. Ontdek ook de andere voordelen van de Shark Skwal integraalhelm. Te dragen als motorhelm en als scooterhelm.

De voordelen van de Shark Skwal helm

Geen standaard helm, die indruk krijg je wanneer je de Shark Skwal helm in handen hebt. De helm is niet zoals gebruikelijk van buiten naar binnen ontworpen, maar van binnen naar buiten. Zo is de binnenschaal rond de vorm van het hoofd ontworpen en is de buitenschaal daar weer op afgestemd. Benieuwd welke voordelen deze shark helm nog meer oplevert?

  • Schaal van binnen naar buiten ontworpen
  • LED verlichting
  • Wasbare binnenvoering
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Max Vision pinlock
  • Auto-seal vizier
  • Bluetooth voorbereid
  • Pinlock anti-condens lens
  • Geschikt voor brildragers

De unieke eigenschappen zijn per model van de Shark Skwal lijn verschillend. Bekijk daarom goed de Shark Skwal helm per stuk. Zo weet je zeker of de felbegeerde voordelen bij de helm zitten.

Voorzien van ECE 22.05 keurmerk

Om te kunnen garanderen dat helmen van de hoogste kwaliteit zijn, kun je in ons assortiment alleen helmen met het ECE 22.05 keurmerk vinden. Dit keurmerk is een kwaliteitskeurmerk. 

Keurmerk ECE 22.05

Hoe komt een helm aan dit keurmerk? De helm wordt allereerst aan allerlei strenge testen onderworpen. Pas wanneer achter alle onderwerpen een groen vinkje staat, kan het keurmerk toegekend worden. Tijdens de testen wordt er onder andere gekeken naar kwaliteit, stevigheid, slijtvastigheid en schokabsorptie.

Hoe bepaal ik de juiste maat?

Als Shark Skwal gebruiker wil je natuurlijk de juiste maat weten. Dit kun je eenvoudig bepalen door de omtrek van je hoofd op te meten met een meetlint. Plaats het lint 2,5 cm boven je hoofd en meet vervolgens de omtrek. De juiste maat kun je aflezen in het tabel. Vervolgens kun je bij de bestelling van de Shark Skwal integraalhelm de juiste maat doorgeven.

Het is overigens wel de bedoeling dat een helm niet te los zit of juist veel te strak. De Shark Skwal helmen dienen comfortabel te zitten bij de drager. 

Heb je vragen of twijfels over een Shark Skwal model? Wij helpen je graag verder, dus neem gerust contact op!

Geef deze unieke helm als origineel cadeau

De Shark Skwal helmen onderscheiden zich op een unieke manier. Het is daarom ook een uitstekend idee de Skwal integraalhelm van Shark als origineel cadeau weg te geven. Je kan de shark helm natuurlijk ook zelf kopen om ermee op de motor te gaan rijden. In beide gevallen is het raadzaam om wel met de juiste maat rekening te houden. De maattabel voor helmmaten is beschikbaar en je hoeft hiervoor alleen maar even de omtrek van het hoofd te meten. Vervolgens kun je als Shark Skwal gebruiker bij de bestelling van de juiste maat doorgeven.

> Toch een andere Shark model? Misschien zijn deze modellen iets voor jou: