Shark Skwal kopen: gratis bezorgd in 24u

De Shark Skwal helm heeft een nieuw design en is voorzien van een unieke look. Deze Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
Sorteren

1 product

Filteren

integraalhelm is fantastisch om te dragen en biedt comfort. Bovendien profiteer je van de pasvorm die geweldig is. Er is echter meer wat de Shark Skwal helmen zo bijzonder maakt. Deze bijzonderheden komen duidelijk naar voren in de unieke eigenschappen.

Shark Skwal helm: de voordelen

Overigens is er nog een opvallend kenmerk toe te schrijven aan deze helmen. De helm is niet zoals gebruikelijk van buiten naar binnen ontworpen, maar van binnen naar buiten. Zo is de binnenschaal rond de vorm van het hoofd ontworpen en is de buitenschaal daar weer op afgestemd. Overige kenmerken die voor jou als motorrijder van belang kunnen zijn, hebben onder meer betrekking op het vizier. Zo is er sprake van een Max Vision pinlock, zonnevizier en kan je de binnenvoering wassen.

  • Schaal van binnen naar buiten ontworpen
  • Wasbare binnenvoering
  • Zonnevizier
  • Max Vision pinlock
  • Auto-seal vizier

De unieke eigenschappen zijn per model van de Shark Skwal lijn verschillend.

Geef deze unieke helm als origineel cadeau

De Shark Skwal helmen onderscheiden zich op een unieke manier. Het is daarom ook een uitstekend idee de Skwal integraalhelm van Shark als origineel cadeau weg te geven. Je kan de shark helm natuurlijk ook zelf kopen om ermee op de motor te gaan rijden. In beide gevallen is het raadzaam om wel met de juiste maat rekening te houden. De maattabel voor helmmaten is beschikbaar en je hoeft hiervoor alleen maar even de omtrek van het hoofd te meten. Vervolgens kan je bij de bestelling van de Shark Skwal integraalhelm de juiste maat doorgeven.

> Toch een andere Shark model? Misschien zijn deze modellen iets voor jou: