Shark Bluetooth Set - Sharktooth 4 Prime Communicatieset

Prijs (incl. btw)
Normale prijs 139,00 Speciale prijs 109,00
Verzending Gratis
Korting 30,00
Niet op voorraad
Op werkdagen vóór 23:45 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

De venieuwde Shark Bluetooth Set Prime – Sharktooth 4 Communicatieset is ideaal om als rijder met een passagier achterop te communiceren. Het is mogelijk om met deze set handsfree te bellen en uiteraard gebeld te worden. Op het moment dat er sprake is van een inkomend gesprek wordt een notificatie gegeven. De Shark Bluetooth set biedt gesproken GPS navigatie en via de stereo Bluetooth A2SP music streaming kan er tijdens het rijden naar muziek worden geluisterd. De set zorgt verder voor onderdrukking van ruis en kent een automatische volumecontrole. De oplaadtijd bedraagt 2 uur. Daarnaast wordt er tot 8 uur spreektijd geboden bij een volledig opgeladen systeem. De montage van deze Shark Bluetooth Set – Sharktooth Communicatieset is bijzonder eenvoudig. Er wordt een handleiding geleverd bij je bestelling en daarin staat stap voor stap beschreven welke handelingen je moet verrichten voor de montage. Overigens is deze set voor communicatie en muziek voor vele helmen van Shark geschikt om te gebruiken. Onder de specificaties staat hiervan een overzicht vermeld.

Shark Bluetooth Set Prime geschikt voor diverse doeleinden

In de motorhelmen van Shark bevindt zich een holle ruimte waarin je de Shark Sharktooth Prime kunt plaatsen. Een fijne mogelijkheid voor ieder die gebruik wil maken van een communicatieset. Voor momenten van ongestoord muziek luisteren tijdens de rit. Of voor momenten dat je met tien man een tour maakt. Communicatie is belangrijk. In de motorsport des te meer. Zorg dus dat je goed contact houdt met je reisgenoten door gebruik te maken van een goede motor intercom. Kwaliteit vind je in de Shark Sharktooth Prime Bluetooth. Met deze communicatieset kun je niet met één tourgenoot praten, je kunt zelfs met meerdere gesprekspartners tegelijk informatie uitwisselen. Wel zo prettig. Bijvoorbeeld op momenten dat er:

  • Een pauze ingelast moet worden
  • Een andere route wordt genomen
  • Pech is aan je motor

Shark sharktooth 4 prime bluetooth bereik 200 meter

Enkel voor communicatie is het communicatiesysteem – anders dan het woord doet vermoeden– niet. De Shark Bluetooth Set Prime kun je ook inzetten als navigatie. De route stel je gewoon in op je telefoon of op het navigatiesysteem op je motor. Door de bluetooth verbinding met de Shark Sharktooth Prime zal je de uitgesproken route heel gemakkelijk op kunnen volgen. Door de gesproken GPS navigatie weet je zeker dat je komt, waar je moet zijn. Op naar het zwarte woud dus. Of blijf gewoon in eigen land. Het is maar net wat je afspreekt met jezelf of met je tourgenoten. Voor een kraakheldere communicatie is het belangrijk dat je maximaal 200 meter van diegene vandaan bent waarmee je wilt spreken.

De Shark Bluetooth set Sharktooth Prime communicatieset is een mooi systeem met een goede geluidskwaliteit. Uiteraard zul je de speakers van de Sharktooth Prime wel voor de oren te bevestigen. De montage van de communicatieset spreekt voor zich. Zeker wanneer je de handleiding erop naslaat.

Specificaties Shark Bluetooth Set Prime – Sharktooth Communicatieset:

Bluetooth 5.0 met ondersteuning voor de volgende protocollen
Headset profile
Hands Free
Profile (HFP), A2DP, AVRCP.
Max power: 2.5mW
Intercom Bestuurder – Passagier
Intercom Bike to Bike tot 200 meter (afhankelijk van terrain condities)
Connect je telefoon om gebeld te worden of zelf te bellen
Luisteren naar Stereo music (A2DP)
Connect je GPS voor voice street indicatie
Lithium batterij met tot 8 uur spreektijd
Oplaadtijd: +/-. 2 uur
USB C aansluiting
Waterproof
DSP Noise cancelling technology 

Deze set werkt op de volgende modellen:

Shark Drak 
Shark Nano 
Shark Evoline 3 
Shark Evoline Pro Carbon 
Shark Skwal 2 
Shark CityCruiser
Shark EvoJet
Shark EVO ES
Shark EVO GT
Shark Ridill1.2
Shark D-Skwal 
Shark Vancore 
Shark Race-R Pro 
Shark Evo-One2 
Shark Spartan 
Shark Spartan Carbon 
Shark RSJ 
Shark SpeedR / Speedr Carbon
Shark Micro 

Lees door
  • 200 meter bereik
  • Eenvoudige montage
  • Ruis onderdrukking
  • tot 8 uur spreektijd
  • Niet met alle Shark helmen te combineren
Specificaties
Meer Informatie
EAN-code 3664836665009
Merk Shark
Serie Sharktooth
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shark Bluetooth Set - Sharktooth 4 Prime Communicatieset
Uw waardering